Pysyäkseni edes vähän käsitöiden syrjässä kiinni, olen Noonan suureksi riemuksi neulonut sukkia:

(Annoin Ukkokullalle toimeksiannon mun poissaollessa ottaa kuva valmiista sukkapareista - yllä 100 % miehekäs näkemys sukkaparien asettelusta kuvausta varten :-) kaikki 6 sukkaa dokumentoituna, joten mitä mä tässä märisen....!)

Seuraava sukkapari on ihan justkohta valmis, se edistyi nopsasti automatkan ajantappoaseena matkalla Turkuun ja takaisin. Täytyy tässäkin kohtaa hehkuttaa, miten ihanaa on neuloa sukkia bambupuikoilla! :-) Niiden ainoa huono puoli on se, että ne pitää muistaa pakata tassukansan ulottumattomiin, muuten tapahtuu kauheita = mamman aarteita käytetään estottomasti kissien hampaiden hoitoon (öisin, itsepalveluperiaatteella, mammalta lupaa kysymättä).

Reissu länsirannikolle oli sangen hauska ja rentouttava, vaikka se pastorin titteli jäikin saamatta. Olihan taas kerran sellainen arvostelutilanne, että vois vähän kommentoida, notta menikö homma ihan näyttelysääntöjen mukaan....Nekoa ei tuntunut tilanne pahemmin haittaavan, neiti pörräili illalla  hotellihuoneessa rapinahiirten perässä ihan niinkuin aina ennenkin! :-) Teimme porukalla pikaisesti ennenkokemattoman lennokkaan suunnitelman osallistua vielä yhteen näyttelyyn tänä vuonna, joten Lohja calling 31.12.2011.... 

Nyt nauttimaan vapaapäivästä ompelupöydän välittömään läheisyyteen, likat jahtaa kohmeista kärpästä olkkarin ikkunassa. Näin se kesäloma toimii!!! :-)))