Lienee parasta hetkeksi himmata tätä aamu-päivä-iltapäivä-kestorallia ja taputella kuulumisia, ennenkuin kamut ajattelee, että me on hävitty maailmankaikkeudesta kokonaan! Ei olla hävitty, mutta mamma on ollu saamaton nettirintamalla, kun se vaan nyhrää noita käsitöitänsä ja miettii residenssin sisustusta. Mitäs miettimistä tossa nyt on? Ruokakupit, kiipeilypuu ja punkat löytyy, safkaa on ja pienen etsiskelyn jälkeen löytyy pingispallotkin. Ai, mutta, yks juttu sentään:

Me on nyt päätelty niin, että kaikkien kissien pitäis päästä asumaan maalle, koska maalaisissa taloissa on THE KAAPPI. Tai ainakin meillä on sellainen THE KAAPPI, jossa orjat säilyttää hiiriä. Viime sunnuntaina Iskä otti kaapista kaks hiirtä aamupalan kunniaksi:

1024826.jpg 

Hermannit eli XIV ja XV Jäykkä, oikein nätit siimahäntäveijarit näin kissansilminkin katsottuna :-) Ja minä, Pappa, katsoinkin sitten kunnolla ja maistoinkin! Nappasin tuosta salamaakin nopeammalla tassullani toisen hiiren suuhuni ja sitten juoksein eteiseen, olkkariin, keittiöön...mamma perässä yöpaita hulmuten...ja Iskä...sai ne mut kiinni, vaikka kuinka sähisin hiiri suussa. Iskä otti paistin veks ja taas lähti Hermannit hiirien kiitoradalle kierrätykseen tohon meidän lähimetsään. Toisin kuin paistimaisteri-Reetin orjat, meillä ei ihmiset syö hiirupaisteja. :D

Nami alkaa olla kohta oma itsensä, tänään jo vähän painittiin vanhaan malliin. Paitsi että mamma vahtas kuin haukka, että mä en satuta neidin massua.

1033672.jpg

Ei kai tällasta kaunotarta voi satuttaa edes leikillään? On se kaunotar, vaikka onkin vähän kalju masustaan. Mutta nyt Nami on taas iloinen kissa, se on pääasia. Ja mistäs sen tietää, että Nami on iloinen? No, siitä, että se kynsii taas lempimattoa, jahtaa kärpäsiä, laittaa mamman illalla nukkumaan ja herättää aamulla. Ja syö kuin...Hössö!! *virn*

Paten kanssa vedettiinkin sitten kunnon kollirallit, jätkä yritti uhitella kylkimyyryllä ja pörröhännällä. Ei tehonneet, mottasin tassulla oikein huolella. Tietääpä, ettei kannata mulle alkaa...mut on tässä kohtaa kyllä myönnettävä, että ei toi heppu ihan pampula ole. Se on perustanut oman konttorin!

1024834.jpg

Itse asiassa tää on jo toinen konttori, kun Pate joutu muuttaa vihreiden kankaiden hyllystä. Aika kivasti toi sininenkin kyllä sopii kundin väreihin, eiks? :-)

1024872.jpg

1024875.jpg

Pate Konttorirotta! :D

Hyvää pyhää kaikille! Ja isosti onnee Hankasalmelle sille, joka on palttiarallaa 30 vee!!! :-)

PS. meinasin oman kuvani unohtaa kokonaan, eihän se käy. Unisiin kuulemiin...zzzzz...

1033714.jpg