Pikkuisen on nyt haipakkaa ilmassa, melkein vois jo stressiä pukata...työjuttuja, maatalousnaiseutta, kissinäytelmäreissun matkanjohtajan hommat, suppilovahverot (!), residenssin hoito ja tilkuttaakin haluais. Ja Noona selvästi haluais neuloa villasukkia :-)  Ai niin, leikin myös kielenkääntäjä-logistiikkajohtajaa Ukkokullan pisneksissä.  Aika ei anna myöten nyt kaikkeen, tarttee vähän priorisoida ja näyttäis siltä, että toi käsityöosasto jää vartoomaan...

Tänään latasin akkuja kamun kanssa - ihanaa, että on ystävä, joka vuodesta toiseen tuntee mut kuin taskunsa ja muistaa mun luottokortin tunnusluvun kuin omansa! :-))))) Ystävät on ihania ja arvokkaita!

Huomenna toinen sessio työnohjausta, en oo vielä saanut valmiiksi viikko sitten saamaani kotitehtävää. Täti pisti aika pahan pohdittavaksi.

Keskiviikkona hohtokeilaamaan Pukkilan uuteen Onnenpelit-pelikeitaaseen. Viikko sitten pitelin palloa käsissäni ekaa kertaa yli 6 vuoteen, joten suunta voi olla vain ylöspäin! Kivaa oli silti, vaikka tulokset ei häävit olleet (sain kyllä 4 kaatoa tunnin pelin aikana).

Ihanan lämmin syysaamu tänään, toivottavasti talvi antaa vielä odottaa itseään ja huomennakin selviää startista ilman auton ikkunoiden raapimista!

Mahtuu! Ja mahtuu! Mahtuu! Ja mahtuu! :-)

Voi, olisinpa tiennyt, millaisen ihanan laatikon kesäiseltä kirpparilta kotiin toin! Aina tuossa keittiön pöydällä olevassa puulaatikossa joku rento karvakasa lojuu, eipä tarvitse hedelmiä tai muuta "sisustusta" laatikkoon havitella. Laitetaan siihen vaan Noona. <3

Touhukasta viikkoa itse kullekin!