Mamman rapo, ei saa kertoa Papalle ja Patelle:

Axilur-kuuria on 2 onnistunutta päivää takana, tänä iltana vielä 3. kierros. Homma on pelittänyt oivasti, koskapa mä olen kiero, siis ainakin kierompi kuin kissani. Ukkokullan kanssa mietittiin, miten ujuttaa lääkkeet kollikoille ja keksittiin oma kikka, jota saa vapaasti lainata

Meitin kissit lipsuttelee hyytelö/kastike-märkäruoasta aina ensin ne rähmät pois. Siispä otettiin pussista rähmää vajaa ruokalusikka, liuotettiin Axilur-tabletti muoviruiskussa pikkuruiseen vesitilkkaan ja sotkettiin hyytelöön. Katit luulivat, että orjat ovat vihdoin oppineet jättämään ne kikkarelihat pois ja tiskasivat rähmät perinpohjin kupin pohjalta pois. Kun kupit olivat tyhjät, kipattiin loput safkat jakoon ja taputeltiin toisiamme olkapäälle onnistuneen huijauksen kunniaksi. :-))

Parit oksut on kakisteltu, ja omansa Pappa siistinä poikana laattasi suoraan hiekkavessaan. Sieltä oli henkilökunnan helppo siivota yksi kuollut mato + muut nuljaskat roskiin. Toivottavasti enimmät ölliäiset on nyt sitten molempien kissojen sisuskaluissa tapettu. Tsekkaan vielä eläinlääkäriltä, tartteeko homma uusia parin viikon päästä...silloinhan on jo Nami maisemissa ja sekin pitää madottaa ennen tehosterokotusta.

Ja nyt sitten peukut pystyyn, että suuri huijaus onnistuu vielä kolmannenkin kerran!!