Tapahtui meillä kotona eräänä iltana viime viikolla (mamma kertoo):

Ompelin työhuoneessa, Nami nukkui sikeästi silityslaudalla. P& P olivat poistuneet huoneesta hetkeä aiemmin tehtyään perusteellisen tarkastuksen vanupussissa ja kangaskaapissa. Lähdin hakemaan keittiöstä vettä ja kuljin makkarin oviaukon ohi. Kaksi mustaa möykkyä liikehti tarmokkaasti henkilökunnan sängyssä. "Kyllä ne vaan jaksaa painia", totesin mielessäni ja jatkoin matkaani keittiöön.

Palatessani takaisin ihmettelin, miksi pojat aina vaan painii ihan samassa asennossa. "Kylläpä jaksaa Pappa potkia takajaloillaan, ihme ettei Pate lähde karkuun jo." Jotain outoa tässä nyt oli, joten jäin katsomaan touhua kauempaa. Pappa asetteli takajalkojaan, yritti varoa, ettei tallaa Paten päälle. Mitä noi pojat oikein puuhaa, tuumasin ja menin lähemmäs katsomaan

Pate makasi sängyllä selällään tassut kohti taivasta ja Pappa hääri poikansa päällä. Eikä oikeastaan häärinyt, vaan määrätietoisesti astui omaa jälkikasvuaan!!! Paneskeli oikein nautinnon kanssa, ei nähnyt eikä kuullut mitään. Patella oli jo tutuksi tullut "Rajamäki-katse", kun se silmät suurina hullun ilme kasvoillaan oli antaumuksella kollipainissa mukana. Vaan eipä tainnut poika tietää, mikä oli isukilla homman nimi... Selvästi Papalla oli perustavaa laatua oleva ongelma tassuissaan, kun Pate makasi selällään eikä sitä näin ollen voinut purra niskaan niinkuin kissoilla näissä tohinoissa on tapana.

Akti loppui ja Pappa köllähti partnerinsa viereen sängylle. Hetken päästä alkoi vimmattu alapesu, Pappa on näet erittäin siisti kissamies. Pate päätti siinä sängyllä loikoessaan venytellä itsensä ennätyspiiittkäksi. Etutassut kohti sängyn pääpuolta, takatassut oikein pitkäksi ja venytys ja....pieru. Kyllä, oikein kunnon kissanpieru. Trööt! Jos Rajamäki-katse olikin ehtinyt Paten naamalta häipyä, niin nyt se katse oli kahta hullumpana kissan päässä. MIKÄ SE OLI?  Tässä kohtaa lähestulkoon ulvoin naurusta, ehheheheee!!!!!!!! :D:D:D:D

Näin ne vaan mamman kultapulleroiden luonteenpiirteet ja omituisuudet pikkuhiljaa paljastuvat...Vaikka kyllähän tässä mamman mielenrauhaa on järkytetty, mitä jos pikku-Nami olis nähnyt kaiken? Mitä jos Pappa seuraavaksi punkeaakin Namin päälle (tosin tämähän on odotettavissa sitten, kun neiti juoksee...)

441799.jpg 

Paukku-Pate ja Kaappi-Pappa