Survival of the fittest - lyhyt mäntsäläläinen versio residenssin "metkuvihkossa":

663851.jpg

Pahaa-aavistamaton uhri. Pappa tutkimusmatkalla yläilmoissa, kun kiipeilypuu siirrettiin uuteen paikkaan hyllykön viereen.

663852.jpg

Nami alkukantaisen uteliaisuuden ajamana Papan jalanjäljissä. Saalistus alkaa!!!

663847.jpg

Havaittuaan kylmäverisen saalistajansa Pappa tekee nopean päätöksen ja piiloutuu huomaamattomaksi. Kaikki aistit huippuunsa viritettynä ahdingossa oleva uhri miettii pakosuunnitelmaa...

663858.jpg

...mutta kissaressu on lamaantunut kauhusta eikä pysty liikahtamaan. Naaraspeto tarkkailee tilannetta tyynesti mainiolta tähystyspaikaltaan. Kohta olisi lopullisen hyökkäyksen aika.

663849.jpg

Nami hyökkää, mutta viimeiset kissavoimansa kooten saalis-Pappa antaa kollin tassusta! Vaikka vastustaja on mitä hirmuisin, Pappa taistelee urheasti kiipeilypuun herruudesta.

663853.jpg

Kiivas taistelu on ohi ja voittajan on helppo lymyillä. :D 

663884.jpg

 Karvaan tappion kärsinyt saalistaja nuolee haavojaan toisaalla ja suunnittelee jo uutta saalistuksen kohdetta.

663887.jpg

Tää on varma nakki! Mamman vasemman jalan sukka vaihtoi omistajaa käsittämättömän kissihepulin ja rempoamisen seurauksena, ei ollut uhrilla  mitään mahkuja. :-))) 

Mutta missä on Pate The Peto, tuo triomme ehtiväinen jokapaikan katti?

663894.jpg

Tällä kertaa täysin statistina punaisella matolla tassumuhvina. "Mä mitään oo tehny!"

(Tuo matonriekale on Namin näyttelymatosta yli jäänyt kuramaton pala, joka seilaa eteisen lattialla eestaas. Se on lemppari makoilupaikka ja ihan parhain kynsienrapsuttelumatto - tosin jo kovia kokeneessa kunnossa - mutta emme ole raaskineet heittää sitä vielä pois. Ja kun nuo mustavalkoiset karvakorvat ovat oikeesti edukseen punaista taustaa vasten. :D)