Me ollaan koko päivä oltu oikein überkiltisti ton pikkuisen kanssa, aina se vaan meille suhisee ja sylkeekin. Huh! On se aika pimu! Mutta niin kaunis:

342643.jpg

Eihän jäbät voi tämmöisen donnan kanssa muuta kuin ihailla...ja antaa ajan kulua...Pappa vetäs pari tuntia päiväunia samassa sängyssä Namin kaa!

342641.jpg

Äsken se pelas fudista pienen pallon kaa ja me vaan katteltiin sitä aika lähellä. Sitten se meni sängyn alle ja alko taas suhistaa ja murraa. Mutta heti kun me mentiin pois niin se lähti tsuppaileen ja katteleen, et mihin me oikeestas mentiin. Kyllä sitä kiinnostaa, mutta ehkä se vielä pelkää, kun me ollaan niin kovin suuria (ja komeitakin!). Pappa kurisee sille tosi nätisti, mutta ei toi Nami ihan vielä uskalla tulla meidän kanssa leikkimään. (toim.huom. Pate jatkaa jähmettymislinjalla :-)))

Iskä, mamma ja ihmisisoveljet on rapsutelleet meitä kaikkia tosi paljon ja leikkiny meidän kanssa. Nami on tosi hyvä pelaamaan  fudista, se on vasuri. Safkatkin toimii entiseen malliin, mutta ton mimmin kuppiin meillä ei ole ollut asiaa, heti on komennettu pois. Okei, okei.

Jatketaan huomenna - tänä yönä makkarin ovi on auki ja Namin vaaleanpunainen vessa on kylppärissä poikien vessan vieressä. Mamma nukkuu toinen silmä auki, se on vähän outo....