Että osaa olla kylmä!!!! Ei auttanut meidänkään muu, kuin kiivetä kiipeilypuun huipulle samaan nukkupaikkaan ja yrittää mahtua jotenkuten...

385520.jpg

Oli muuten eka kerta, kun oltiin näin läjässä :-)))) Yks toinenkin eka kerta oli vähän aikaa sitten, kun Pate uskalsi mennä mamman syliin ihan yksin. Siis ilman Pappaa ja Namia ja ketään muuta kissaa. Mamma ilahtui tosi paljon ja kehui Patea Oikein Rohkeaksi Kissaksi. Ehkä vielä joskus tulee se toka kerta?

Niin..tääkin tapahtui eka kertaa...kun Iskä laittoi makkarin oven yöksi kiinni ja meidät jätettiin väärälle puolelle ovea! Ei kuulemma saanut orja nukutuksi, kun me ihan vähän painittiin niiden punkassa. Mamma yritti kyllä urhoollisesti puolustaa meitä, mutta Iskä on isompi. Ton eka kerran jälkeen se ovi on ollut muutaman kerran kiinni, kun rallit on menny vähän överiksi...ja me ollaan sitten yöllä kostettu tällaset ovensulkemistemput kaatamalla tulppaanimaljakko niin, että se vesi kasteli yhdet tärkeelliset paperit. Nami tosin reiluna mimminä otti syyt niskoilleen roikottamalla yhtä tulppaania suussaan just silloin, kun Iskä aamulla avas sen oven...

385604.jpg

Tossa Pate tutkailee eka kertaa tulppaaneja. Tää kuva on otettu silloin, kun kaikki oli vielä hyvin...Jos Iskä toteuttais kaikki voimansa tunnossa esittämänsä kissan yhdeksää henkeä vaarantavat uhkaukset, niin oiskohan se eka kerta, kun se sais eripari-kissannahkarukkaset? **kissankynsien joukkoteroitusta**

Namin ihmiskasvattajat kävi meillä eilen ja ne oli sitä mieltä, että meillä on asiat ihan hyvin. Se nainen sanoi, että Namin korvat vois olla isommat, mut mamma taklas sen heti ja sanoi, että eihän niillä korvilla  lentää tartte:-)))). Sitten ne katteli jotain näytelmäjuttujakin ensi viikonlopuksi; mammaa jännittää mennä ekaa kertaa kissa kainalossa tuomarin pakeille. Onneks ne ihmiskasvattajat on tosi mukavia, niin että ne auttaa ja  neuvoo, jos Namin kanssa tulee jotain härdelliä. Mammakin sanoi, että kun eka kertaa hankkii rotukissaa, ei vois parempia kasvattajia olla.

385600.jpg

(mamman huom. KIITOS NAMISTA, ANNE & JARMO!!!!). Joo, hyviä tyyppejä ne oli, rapsutteli meitäkin just sillai niinkuin kuuluukin.

Nami ja mä osataan naukua, mutta Pate juttelee vaan kurnuttamalla mitä erilaisimmilla tavoilla. Mamma sanoo sitä joskus satakieleksikin. Mutta pari päivää sitten oli eka kerta, kun Pate naukaisi. Se tais vähän itsekin säikähtää, mikä ääni se oikein oli *virn* (^_^)

Ja nyt taitaa olla eka kerta, kun kääpiöihmisisoveli ei laita hanttiin, kun mamma komentaa sitä nukkumaan. Joo, mennään vaan koko porukka. (Iskä, kun tuut aamulla töistä, niin älä päästä kylmää sisälle, jookos?)