Tää niiiiin sopii mulle, tää kesäloma. Ja vaikka on viileä kesäloma, niin aina vaan parempi. Jos saa valita +30 helteen ja +12 kesäviileen välillä, niin jälkimmäistä - kiitos. Aivan törkyhyvä ilma kaikenlaiseen käsillä nyhräämiseen :-) Assistentti tosin ei tunnu olevan kovin ahkerassa moodissa:

1245240644_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen innostuin kirjomaan pykäpistoja kissaiseen seinävaatteeseen...olin etukäteen aatellut, ettei toi työ valmistu koskaan, mutta uskomattoman hyvinhän se etenee, kun pistää neulan vaan töihin.  Ipanaiseni (teinit ihmisisoveljet) ottavat rennosti myös, tosin kääpiömpi haluais jo kouluun. Ymmärretään, vastahan tuo sai tietää päässeensä yhteishaussa juuri sinne, mihin hartaasti halusikin. Jos Luoja suo, 3 vuoden päästä leivotaan hänestä puualan artesaani. Mamma visusti toivoo, että näin käy!

Oltiin äsken lapsukaisten kanssa Porvoossa jo perinteisellä "meidän kolmen omalla kesäretkellä". Ohjelma on joka vuosi sama eli  hautausmaalla, Brunbergilla, Puistogrillillä ja kiertoajelu mamman teinivuosien tärkeillä tienoilla. Jätettiin kävelyt Vanhassa Kaupungissa väliin, oli liian kylmää turismoimiseen. Ens kesänä uudestaan!

Viikonlopun ukkosissa hajosi residenssin tv-antennivahvistin, modeemi sekä pöytäkoneen verkkokortti. Onneksi on Kunnon miäs eli Ukkokulta, joka on kunnollisesti kaiken kunnostanut, ja olemme taas kiinni ulkomaailmassa. Aineelliset vahingot taisivat juuri sopivasti jäädä alle kotivakuutuksen omavastuun, harmi. Mutta oli omalla tavallaan tosi kiva olla pari päivää ilman tietokonheita...telkkarista katseltiin tallentimella olleita otoksia, jotka on moneen kertaan pitänyt ehtiä katsomaan. Vanhimmat tais olla maaliskuisia leffoja, miten niin ei oo ollut aikaa??

Karvatassut on kuorona märisseet eteisessä, kun henkilökunta ei ole kantanut tarhailemaan vesisateeseen. Nyt ovat ulkona, ei sada mutta tuulee ihan sojona. Se tarkoittaa sitä, että Nami kohta tilaa isoon ääneen kuljetusta sisälle - hienolle neidille ei sovi, kun tuulee inhasti vastaturkkiin! :-)

1244046045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Orja on kumartunut laittamaan kenkiä jalkaan. Jääkö jollekin epäselväksi, että me halutaan uuuuuloooos!!!!!???