Meidän takapihalla ei sitten muuten mitkään ylimääräiset tyypit hengaile, ainakaan salaa!

261561.jpg

Mamma sanoo, että meidän kyttäämiskoreografiat on vertaansa vailla: katse oikealle, katse vasemmalle, sulavasti yhtä aikaa kääntyvät päät. No just, tosi suurta logiikkaahan toi jo vaatikin! Jos kerran toisella puolella pihaa on jotain mielenkiintoista, niin miksi sitten toisen kissin pitäisi tarkkailla vastakkaiseen suuntaan,jos ei siellä ole kertakaikkiaan mitään?

 Eikä siinä ole mitään mameroa, jos ihan vähän kyyristyy, kun tirppa lentää turhan alas. Sehän on vaan valmistautumista suureen loikkaan, jolla tirpan saa kiinni, jos nimittäin kissaa sattuu juuri silloin huvittamaan. Ei ihminen voi tätä kyttäämisen autuutta ymmärtää...

Tänään muuten olikin sitten erimagee kyttäyskeikka makkarin ikkunalla. Me nimittäin nähtiin yx tyttö, jolla oli perässään pulkka! Mamma sanoi, että se on pulkka. Se pulkka oli punainen, ja se tyttö riepoi sitä perässään miten sattuu. Se oli jännää, kun siitä lähti erilaisia ääniä, ensin sihinääsuhinaa ja sitten kolinaa.Kun se hävisi talon nurkan taakse, kuului vaan se kolina. Pate yritti kyllä kyttäillä sitä pitempäänkin, mutta aika hankalaa on nähdä kulman taakse, vaikka kuinka venyttäis niskansa mutkalle.  Siinä me sitten hetki mietittiin, että mikä se pulkka oikein on? Jos se vaikka on joku uusi koirarotu, kun sillä oli se hihnakin? 

Me yritetään opettaa noi meidän orjat niin, että ne muistais aina aamulla nostaa kaihtimet ikkunoiden edestä veks. Muuten me ei nimittäin päästä tositoimiin ja seutukunnan liikehtimiset jäis näkemättä. Ai, miten niin oltais uteliaita?