Mamma sanoo mua noitakissaksi. Ja pääsiäisenä kuulemma noidat lentää luudilla mustan kahvipannun ja häijyn kissan kanssa. Mutta en mä nyt niin hirveän häijy ole, mitä nyt aamuseiskalta pistin vähän vauhtia residenssissä asuviin nelijalkaisiin :-)

472308.jpg

Tämä kuva on yhdestä aamupainisessiosta parin viikon takaa, tänään ollaan keskitytty juoksemiseen. Ei sen niin väliä minne, kunhan mennään kovaa! Orjat yritti voihkia jotain nukkumisesta, mutta me ei keretty kuunnella. Vrrrrroummm....makkarista olkkariin, kamikazejarrutus - takas makkariin (hyppy ovelta orjien punkkaan 2 volttia kerien), singahdus eteisen kautta keittiöön.... ja uudestaan....uudestaan!!

Meidän kaikki pääsiäiskoristeet on kuulemma varastossa laatikossa ja siellä ne saa pysyäkin, väitti mamma. Onneksi ne pikkuiset noidat toi pari koristetta, tosin nekin on jo kaljuina inventoitu rodeen. Ei oo vaikea arvata, kenen tassunjälki on kaikissa niissä ex-koristeissa, jotka orjat keräili lattioilta.... (neidin tassu osoittaa nuorempaa agenttia, joka alla olevissa kuvissa onkin in action):

497057.jpg

Mitäs ne nämä on? Joku uusi kissanhuiska? Hmmm...

497059.jpg

Heeh, onks täällä ketään? Noitaaa, tipuuuu, munaaaa, ...!!??

497062.jpg

Mitä tuolla pohjalla on?

497065.jpg

Miksi kissin juomavesi pitää laittaa näin hankalaan paikkaan? Ai, pääsiäisen kunniaksi? Outoa porukkaa...

Mamma toi töistä eilen pari rairuohojutskaa, mutta ne on jo "hoideltu". Kyllä pitää pienetkin koristeenyritelmät pienen kissan kiireisenä! :-)

Toivottavasti ihmiset ehtii vähän pysähtyä, rentoutua ja nauttia keväästä ...HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE! Toivottaa meidän koko jengi eli...

488455.jpg

noitakissa-Nami ja...

497113.jpg

agentti-koomikko-kaksikkomme Pappa ja Pate. Ja henkilökunta.