Oltiin Tallinnassa kissinäytelmissä Nekon ja Noonan kanssa, viimeisetkin tittelit kun vielä vaativat ulkomailla ansaittuja sertejä. Otettiin velipoika Harald matkaan mukaan, hyvin sopivat siskot ja veli samaan autoon.

Lauantaina juhlittiin kahta tittelikissaa - Harald valmistui Premioriksi   ja Noonan uusi arvonimi on Grand International Premior!!! Neko sai myös sertinsä hienoilla arvosteluilla, joten syystä olimme iloisia viikinkitrion tuloksista. Tämän lisäksi sekä Neko että Noona nimettiin myös tuomarin parhaaksi kissaksi eli siskokset pätkähtivät paneeliin! Saivat vielä kumpikin yhden äänen (voitto heltisi kahdella äänellä), joten olihan tuo aikamoinen päivä... Orjan fysiikalle alkaa olla liikaa seurata paneelia, jossa kaksi omaa kissaa on yhtaikaa, huh huh!!! (Rystysiään pureskeleva orja on ikuistettu, mutta sitä kuvaa ei laiteta tänne - jotain rajaa.....) Laitetaan sen sijaan Noonan kuva lauantain paneelista:

(kuvan on ottanut Tess)

Sunnuntaiksi toivottiin sertiä per katti....mut eihän se sitten ihan sillai menny: Haraldille ja Noonalle sertit pykälää korkeammassa luokassa kuin ed. päivänä  ja Nekolle serti korkeimmassa luokassa. Ja molemmat likat taas tuomarin parhaita!!! Seteleissä on kovin paljon erinomaisia mainintoja, turkitkin kehuttiin kovasti hienoiksi (varmaan sen julmetun työlään puunaamisen ansiosta!)  Paneelissa Neko sai taas yhden äänen, voittaja sai ääniä kaksi. Kategoriavoittokin oli siis lähellä... :-)

Olipas siis aikamoinen reissu, ei tule varmaan toistumaan tässä residenssissä. Kaunottaret eivät olleet tohinasta moksiskaan, reissun jälkeisenä päivänä neidit ulkoilivat tyytyväisenä tarhassa pätkääkään välittämättä "kultamitaleista" ja ruseteista. Mamma laittoi heti Noonan valmistumisilmoituksen Kissaliittoon ja elpyi reissun rasituksista kesälomapäivän verran....

Nekolta puuttuu enää yksi serti, jotta likka valmistuisi Supreme Premioriksi. Tätä yritetään Turun näytelmissä, joten kaikki tassut tanaan, jookos?  Tähän vielä pastorin keikistelykuva lauantain paneelista:

(tämäkin kuva Tessin ottama)

Haraldin kuvan julkaisuun blogissa pyydetään ensin lupa - rahvas nyt vaan kiltisti odottaa hetken... :D 

EDIT 24.11: Tässä komea velipoika sellissään - onnea hirmuisesti Haraldille, jäämme odottamaan seuraavia koitoksia! :-)

Kiitos kuvan lainasta, Hessu!