Ohoh, onpas aikaa vierähtänyt sitten viimeisen raapustuksen...lieneekö syynä riiviökaksikko, jonka ansiosta residenssissä ei ole juurikaan tarvinnut katsoa televisiota, ommella, lukea tai etsiä muuta ajankulua sadekelin ratoksi. Kaksikko on saanut nykyään jo hyväntuulisen isotätipuolenkin houkuteltua svengiin mukaan, 12 tassun voimin kattirallin töminä kuuluu kyllä koko talossa! :D

1710759.jpg

Olisiko tässä meille uusi agenttisukupolvi?

1710763.jpg

No, ei ainakaan kovin pitkälle keikalle. :D Saattaa tulla totaaliuni ihan kesken kaiken...mutta oli se mitä tahansa liikkuvaa, tällä kaksikolla riittää mielenkiintoa:

1710781.jpg

Aika on todella mennyt siivillä pentujen kotiutumisen jälkeen. Meillä on ollut kiusana sitkeä mahatauti, jonka tiimoilta käytiin tänään vetskulla. Nekolta otettiin verikoe, mutta kaikki arvot olivat ihan normaalit. (Sorry, kiltti eläinlääkäritäti, ei kai Neko purrut kamalan kovaa?) Jatketaan siis edelleen läääkeruokalinjalla, Attapektia ja riittävästi nestettä. Paino on masuvaivoista huolimatta noussut ihan hyvin, Neko painaa 1,5 kg ja Noona 1,9 kg. Toivottavasti tauti hoituu pian, näille pienille se voi olla rankka paikka. Toistaiseksi tauti ei ole vauhtia hillinnyt, painia ja hiirifudista riittää aamusta iltaan. Namilla ja Patella ei näyttäis olevan mitään oireita, toki tarkkailussa nekin.

1710788.jpg

Eläinlääkärireissun jälkeen neitejä väsytti.

1710795.jpg

Varsinkin Noonaa väsytti. :D

Vasta hetki sitten kävivät syömässä reissun jälkeen, joten koville otti. Autoilu ei taida olla mielipuuhaa, piti takapenkillä hiukka kommentoida. Neko nojasi kuljetuskopan luukun ristikkoon istuallaan ja nukkui - sen verran piti olla äijää, ettei makuulle siskon viereen, ei sitten millään. Noona puolestaan arvosti sitä, että henkilökunta piti säleikön läpi työnnetystä tassusta kiinni matkan ajan. Mitenkäs näistä näytelmäkissoja, eh...??

1710776.jpg

Pate on Noonan idoli. Missä Pate, siellä Noona.  Herra P. Isaksson nenuttaa pikkuisten kanssa sisälle tullessaan, kiskoo safkat inessiiviin ja kömpii nukkumaan, yleensä omaan punkkaan yläkertaan. Ihailtavan pitkät unet jotakuinkin kellon ympäri, kunnon kissivenyttelyt ja taas pihalle. Ja hei, mamma on saanut jo Paten ottaa syliin!!!!! Pikkuhiljaa, varovasti, tähän on edetty...olen nostanut Paten lattialta - ensin muutama sentti irti lattiasta, nyt jo voin oikaista selän ja Pate pysyy ihan rauhallisesti sylissä hetken - ja sitten varovasti lasken alas ennenkuin ehtii tulla rimpuilun tuskaa. Ulkona Pate puskee tuttuja ihmisiä jo niin, että kyykyssä ollessa meinaa melkein kaatua :D 

Lopuksi vielä pienenpieni tilkkupläjäys:

1706813.jpg 

Tämän seinävaatteen sai Nekon ja Noonan ihmisemo - kiitoksia kissukoista, M! Ja kiitos kuvasta, H. Työn kokoa ei tullut mitattua valmiina, olisko about 30 cm kanttiinsa.