Mamma tuumailee:

Lauantaina se sitten on. Jännittää tosi paljon jo nyt. Ja huomenna varmaan vielä lisää, kun pakataan kamppeet Namin ekaa näyttelyreissua varten. Onneksi kokeneet orjat on antaneet tarvikkeista muistilistan, sitä on tavattu eestaas...ja jotain on jo saatu aikaankin:

396601.jpg

TA-DAA!!!!!!!!! Tässä näyttelyhäkin katolle riepuli, tuon nimen on tarkoitus roikkua häkin etureunan yli. Mun mielestä tää on ihan hiano näin lyhyellä ajalla väkästellyksi, ja sopii häkin sisäpuolelle tuleviin sydänkuvioisiin verhoihin. Niin, ja häkin lattialle on hankittuna mikäpä muukaan kuin punainen matto!

396613.jpg

En laittanut vanua ollenkaan, niin sitten tätä voi pestä ja silittää huoletta.Tikkasin koneella (!) just sen verran, että pysyy hyvin kasassa. Ihanaa, että sain vihdoinkin hyödyntää tilkkuvuosien aikana kertyneitä kissakangasaarteita :-)

Kattiosastoa ei nää ompeluhommat hirveästi ahista. Tältä näytti sohvalla, kun tulin työhuoneesta valmiin ompeluksen kanssa:

396622.jpg

Tuossa alla muuten Namin reissupeitto :-) Ostin palan villa-alpakka-mohair -kangasta, jotta ei kissi olis niiiiin sähköinen, kuin mitä näyttää fleece-juttujen kanssa käyvän. Vähän säälittää välillä, kun kissat nousee uniltaan ritinän säestämänä. Ei mahda tuntua kovin kivalta, niin ihanan pehmeä kuin fleece muuten onkin.

P&P ja Iskä jäävät sitten lauantaina kotiin vahtimaan toisiaan, kuulemma aikovat nauttia kotirauhasta poikain kesken (lue: kollipainia ja valkosipulimakkaraa). Höh. Ainakaan vielä ei ole tullut mietintään viedä noita nelijalkaisia kölliköitä näyttelyyn, ja luulen, että tämä rinsessan kanssa touhuaminen riittää. Mutta apropåå, mihinkäs näytelmään ton Ukkokullan vois kuskata??? (Oijoi, nythän vasta rupesikin jännittämään, minkälaisen kommentin Äjjä yöllä töissä tähän kohtaan keksii...) Kyllähän tuohon rallipokaalien viereen vielä joku pysti mahtuis :-)))

Näytelmän tunnelmia kerromme Namiskukkelin kanssa sitten, kun olemme taas kotona. Onpa kiva nähdä ainakin Eetu ja mammansa ihkaelävinä. Jos muitakin tuttuja on Jyväskylässä, niin paiskataan tassuja, jookos?!!