Kyllä se vaan tosi on, että kun ei katso telkkaria koko iltaa eikä notku netissä ylenmäärin, saa paljon muuta aikaan. Suuri punnerrus eli uuden kangaskaapin täyttö & siivous on edennyt puoliväliin:

1117813.jpg

Jee!!! Iso osa kankaistani on löytänyt paikkansa ja monta ihanaa kangasta olen löytänyt uudelleen "ai, täälläkös tämäkin on!" -metodilla. Toinen samanmoinen tila odottaa vielä, että lisää kankaita, askartelukamat, langat, ohjeet ja mallineett sekä moninaiset työvälineet löytävät paikkansa. Liukuovet ovat vielä neitseellistä vaneria, tarttis keksiä, mitä niille...maalia, tapettia, petsiä?? Mulla on vapaat kädet suunnitella, Ukkokulta toteuttaa *virn*

Totesin eilen tilkkukurssin kamuille, että olen aika hyvin pitänyt itseni kurissa koko tämän vuoden. Kankaita on tullut lisää vain muutama pieni pala, vaikka dollarin hieno kurssikehitys suorastaan yllyttäisi Ameriikan tilkkuostoksiin. Itsekurin paikka, paha paikka. :-))) Terkkuja vaan kurssikavereille sekä ope-Katjalle, tammikuussa katsotaan taas, kuka onkaan viilannut millinsä ja nukkunut hyvin :D

Nukkumisesta puheenollen...

1117914.jpg

Siivoustouhun keskellä unohtui patalappuhuopa sohvan selkämykselle. Nyt sekin on testattu kelvolliseksi nukkupaikaksi, tällä kertaa asianmukaisen kissakarvastuksen suoritti Pappa.

1117820.jpg

Ompelupöydän vieressä on aina silityslauta auki ja siinä on Namin oma paras paikka. Yhtään ei neitinuukkelin unia häiritse, jos höyrysilitysrauta suhisee nenän tai takamuksen vieressä - mamma taas toivoisi joskus enemmän työtilaa :D Onpa siellä silityslaudan alla ollut aarrekin:

1117930.jpg

Kun muut nukkuu, energinen kollinroikale Pate Pampula järjestää ihan omaa kivaa, kuten muuan aamujumppa:

1117906.jpg

1117897.jpg

Toimeliasta päivänjatkoa! :-))