Vanha kansa sanoo, että mistä kissan pää mahtuu, sieltä menee koko kissa. Meidän residenssissä aihetta voi käsitellä laajemmin eli kissa mahtuu mihin vaan.

1906284.jpg

Hyvin mahtuu iso Pate-kissa kaikista pienimpään kissinpesään naulakon alle. Sikeässä unessa ukkeli, masu täynnä safkaa ja ulkoilulenkki takana. Aika rentoa porukka on muutenkin juuri nyt - Nami nukkuu saunassa ylimmällä lauteella pitkin pituuttaan, Neko levyttää isossa kissinpesässä selällään ja Noona vetää unta kuuppaan mamman punkassa.

Jonkun ajan päästä iso Pate-kissa on asettunut vielä parempaan uniasentoon. Hyvin mahtuu (?) vaikka ei niin mukavalta näyttäiskään :D

1906290.jpg

Pikkuneidit ovat nyt sen verran kasvaneet, että pääsevät jo Namin kanssa tarhailemaan. Vielä ei jätetä lapsukaisia ilman valvontaa, kun se mahdollisuus on olemassa, että ensin verkon reiästä mahtuu pää ja sitten koko kissa... Punnitukset toissaviikolta: Neko 2,5 kg ja Noona 2,8 kg. Lukemat tarkoittavat sitä, että likat ovat tuplanneet painonsa siitä, kun meille tulivat. Kyllä nuo hyvin syövätkin - tosin eilen tarjottu "Lohta ja kaviaaria" sai aikaan vain vimmattua ruokakupin peittelyä :-)