Fanclubin pyynnöstä tuo cool otsikko  Ja totta, eilenhän se sitten tapahtui, että residenssin kääppäri, pieni musta kiiltomato valittiin SUROKin näyttelyssä Tuomarin Parhaaksi kastraattinaaraaksi  

Tietty oma kamera jäi kotiin, kun ajattelin meilä jo olevan riittävästi kuvia näyttelyhäkissa nököttävistä kissukoista. Hovikuvaaja H puolestaan ajatteli valaistuksen olevan kuvaamiseen riittämätön ja superkamerat olivat hänelläkin jääneet matkasta. Valitettavasti ainutlaatuinen hetki on nyt sitten ikuistettuna vain paikallaolijoiden verkkokalvoilla, jos ei sitten kuvaajaihme-Ninan kameroinnista joku otos onnistu...siihen asti  on tyytyminen kuvaan Nekosta kotiaskareissa.

Aamun arvostelussa Neko ilmoitti tuomarille kunnon sähinöillä, että nyt on pöydällä Pukkilan hurja pantteri eikä mikään villalapanen. Ei mitään veret hyydyttävää äänekästä epistolaa, mutta sen verran mielipidettä, että asia tuli selväksi. "Sähisi, mutta käyttäytyi" taitaisi olla oikea ilmaus.

Totaaliyllärinä tuo paneelipaikka tuli, itse asiassa mamma ei ollut ajan tasalla ollenkaan. Kiitos, H, että hoidit homman!!!! Siinä sitä sitten oltiin porukalla leukaluut kirjaimellisesti levällään, kun tuomari totesi, että "this one goes to panel!".  Jännää oli ihan loppuun asti : Neiti sähisi kun sen paneelihäkkiin jätin, joten hitusen jännitti assistentin ja tuomarien terveyden puolesta.  Kaikki sujui kuitenkin krhm...tyylikkäästi, vaikka jokaiselle tuomarille piti vaaleanpunainen kita esitellä. Hienosti assari-Tuomo homman hoiti, iso kiitos rohkeudestasi!

Noona oli oma mussukka itsensä, näytteli kiltisti Noonaa ja sai sertinsä ilman kilpailijoita.  Arvostelu vaan oli siitä vinkeä, että tähän asti kroonisesti heikoksi mainittu leuka olikin excellent ja kaikki, mikä ennen on ollut suurta olikin enää medium...Noonan blondiaivon tuntien tämä tarkoittais sitä, että vois imuroida vielä enemmän Nellin vauvapöperöitä  .

Seuraavat kisat on tod. näk.  helmikuussa Jyväskylässä, sinne lähtee sitten NelliMellikin tuomarin lauteille. Siispä näyttelyvenytystä harjoittelemaan...