Nyt saa laittaa tassut ja hännät lepotilaan, peukutkin saa huilata elokuuhun asti... Kiitos kaikille tsempityksestä ja ajatusten voimasta, se auttoi! Noona sai näyttelyssä kumpanakin päivänä sertin omassa luokassaan - ja valittiin myös värin parhaaksi la + su. Vähänx hianoo, siksi me leijutaan! :-) Paitsi ei Ukkokulta, se vaan tuhisee...

Mamman kamera jäi kotiin, oikeastaan onneksi, koska näyttelypaikan valaistus oli taas mitä sattuu ja kunnon kuvat ois jääneet haaveeksi. Onneksi on taitavia ihmisiä, jotka tietää, miten kameran kanssa heilutaan. Mamma tykkäs kovasti tästä kuvasta, tiikerineiti on siinä kovasti paljon oman itsensä näköinen :-) Ei oo meinaan tässä blogissa kovin montaa näin hyvää kuvaa näkyny, ehkä se on parasta vaan lainata noita Siltalan Heikin otoksia.

Nyt on siis Noonushkan kotimaan sertit luokkaan 7 taskussa ja kissaneidin seuraavat kisat on sitten elokuussa Tallinnassa. Ainakin tällä hetkellä tämä on plan A...voishan sitä vähän peukuttaa, että suunnitelmat toteutuis ja saatais nätti neiti aateloitua kansainväliseksi herkkusieneksi.