Nyt on tämä kissikolmikko nöyrää porukkaa! 

Me oltiin saatu Marsilta tämmöinen hieno jutska, kiitosta oikein isoilla tassuilla! :-))) Ajatella, meillä on ihan oikea ihastelija, vähän niinkuin vani...eli sellainen, joka tykkää meistä. Siis niin siistiä, hei!! *kehr*

1433274.jpg

Eikä tässä vielä kaikki!!!!!!!!!!!!!!

TA-DAA (rummun päristystä, pientä crescendoa tähän.....)

1449134.jpg

Musta ja Harmaa -meidän kamut siellä kaukana Stadissa- ne on myöntäneet meille lätkän! Siis renikan, maininnan, tunnustuksen, lähestulkoon diplomin! :-))) Kiitokset teille ja Zihmiselle kans, sillä on taatusti ollut käpälänsä pelissä.

1450446.jpg

Tässä vielä kiitospusu hienojen mainintojen antajille - ja miksei muillekin :-) Totaah, eeh, Misse ja Alex ottaa ihan coolisti vaan, tää on pelkkää poseerausta!

Miten ihmeessä tällaisen hienouspläjäyksen jälkeen ketään jaksaa meidän matokuurirapot kiinnostaa? No, meitähän EI TOD. ois kiinnostanut pätkääkään, mutta kuunteleeko pientä kissiä kukaan?? Iso-P ja Nami on pillerinsä popsinut, raaka peli vaan ja tabut inessiiviin. Pate sen sijaan antaa mammalle haastetta ja joutuu ottamaan tahtojen taistossa vielä yhden erän huomenna. Tällä kertaa onkin ollut todellinen matsi, Pate on osoittautunut epäluuloisemmaksi kuin kukaan epäluuloinen ikinä! (Mamman harras huom. voi, kunpa joku keksisi kissalle kuivaraksun makuisen ja näköisen matolääkkeen!!!!!!!!!!!!!!!! Miten se voi olla niin vaikeaa, ihminenhän on sentään käynyt kuussakin! *huoh*)

1450484.jpg

"Tuleeko täältäkin sitä matolääkettä?" Pate hei, oma vika. Mitäs juoksit pitkin tantereita sinne tänne hiiri suussa!

Ja vielä vähemmän ketään mitkään mamman nysväykset inspiroi...mutta pakko sen nyt on saada toi kuva tohon:

1450431.jpg

Iskää ja sen superkameraa ois taas tarvittu, mutta näkyy tästä sentään jotain elikäs: Tämä on tilkkutyön peba eli takapuoli. Tolta se näyttää, kun mamma käsin tikkaa kerrokset yhteen. Kohta ois jo kiirus saada työ valmiiksi kansalaisopiston kevätnäyttelyyn...laitetaan etupuolesta kuva sitten, kun on jotain näytettävää. Minkä jälkeen sopis tassukansalle heruta vähän enempi nettiaikaa, grrrrnäyhhh!