Mamma ja Ihmisisoveljet lomailevat Keski-Suomessa, tassukansa on kotona Iskän hellässä (?)hoivassa.

Monista pyynnöistä/käskyistä huolimatta Iskä ei ole aikaisemmin antanut Namille vitamiinipillereitä. Ei ole suostunut eikä ole viitsitty väkisin pakottaa. Siis Iskää. Vaan nyt tuli totinen paikka, kun muut ihmiskädet lähtivät reissuun. Me lomalaiset saimme äsken tekstiviestin kotijoukoilta: "Napit nielty. Henkilövahingot vähäisiä. Kissavahingot lähinnä henkisiä.Hyvää yötä."

Voimmeko, siis todella voimmeko, olla rauhallisin mielin lomillalomps? :-))))))

Kannatti tulla tälle leveysasteelle, täällä on mollikka elikäs aurinko. Oltiin just pienen kylän kesäteatterissa yhteislauluillassa, mutta vain mamma ja siskonsa. Ihmisisoveljet ei ymmärrä kulttuuripläjäyksen päälle, minkä vuoksi menettivät paljon: orkesteri oli nimeltään Junasta jääneet, soittimina haitaria, kaljalaatikkoa, matkalaukkurumpua jne. Pääsylipun hinnalla ilmaiset munkkikahvit ja sitä mollikkaa. Kesän huippuhetkiä.:D Ai niin....Terkkuja kaikille, lomalla on kivaa!!

PS. kaikki kissikuvat on kotona koneella... jos Iskä ehtii ja jaksaa, niin tähän loppuun saa lojauttaa jonkun edustavan otoksen residenssimme karvakuonoista - kiitos! (Saas nähdä, minkä se tähän...!!??:D :D)

Mikäs meillä, orjapiiskuri ei oo lähimailla ( äJJä kommentoi ) tässä siitä muutama todiste.

Kuvat lisätty 14.07.2007.

735324.jpg

735323.jpg

735321.jpg

735319.jpg

735318.jpg

Itsekkin lomaa odotellessa.