Vielä vähän punnerrettavaa tämän wanhaneidin koltun kanssa - alushameen helma sekä päällimmäisen hameen toinen etuhelma on jo harsittu. Aika paljon piti loppujen lopuksi lyhentää joten jouduin leikkaamaan etuosat uusiksi...Sitten vielä kangasruusut paikoilleen ja puku on valmis! JEEEEE!!! Käsilaukkupussukasta puuttuu enää nyöri, niin sitten sekin on valmis arvokkaaseen juhlaan.Pitäkää kaikkea pystyssä, että puku onnistuu loppuun asti yhtä mallikkaasti kuin mitä tähän asti. On se aika hiano, vaikka itse toteankin :-) Värit on kuvassa aika kohdallaan, helmat tosin  sovitusvaiheessa yhtä neulahässäkkää, mutta puvun idea tullee selväksi...

Tän rojektin aikana on ollut vähän jännä fiilis. Kun aikanaan itselleni tuunasin kirpparilöydöstä wanhaamekkoa, en tehnyt sitä koskaan valmiiksi. Äidin kuolema viikkoa ennen h-hetkeä oli sen verran kova paikka, että ne juhlat jäivät osaltani juhlimatta. Keskeneräisen puvun survoin tunnekuohussa roskiin nuppineuloineen päivineen. 

385526.jpg

No, toivottavasti tämä kuvan kaunotar  wanhaneiti saa osakseen hauskat ja arvokkaat  kestit! (toim. huom. pään puuttuminen kuvasta ei ole vahinko)