Piiiitkästä aikaa........ollaan me vielä täällä kotiresidenssissä. Kesä ja kärpäsiä + hyttyjäkin, mamman kintut isoilla paukamilla.

Koska kaikki omat kuvat on yläkerran isolla koneella, tarttee tähän kaivella netin uumenista edes jotain otoksia - ihan vaan jotta muistatten, keitä me ollaan:

Heikki Siltala ikuisti Nellin Jämsän näyttelyssä 12.6.2010 (neidillä ikää 9 kk ja 4 pv)

Pikkutiippana  on kyllä niiiiiin kaunis, mamma tykkää kovasti. Hauska katsoa, millainen metsänneito tästä takkukasasta vielä kehittyy!!!

Kamu eli H. nappasi kuvan Nekosta Pasilan näyttelyn paneelissa 25.4.2010. Huomaa pastorin tilannekorvat: "Vähäx alkais riittää tää venytys ja vanutus... "

Noona on ollut näyttelytauolla maaliskuusta saakka, masukarvat on kasvaneet ja syksyllä tuhti tiikelineito lähtee taas näytelmiin. Nami on edelleen kotona kaunis ja voi hyvin, mitä nyt välillä pitää Nelliä kouluttaa ja Noonalle irvistellä :-)

Pikainen elonmerkki siis juhannussaunan, siiderin ja grillimakkaran jälkeen...vettä losottaa, joten residenssin etupihalle tänään ripsutellut nurmikonsiemenet saavat toivottua luomukastelua. Jussin jatkumoa itse kullekin!