Heeh, meidän kamukissat Espoossa ulkoilee pihahäkissä, niillä on siellä vastuullinen virka lennonjohtajina. Sama virkanakki on iskenyt meidän agenteillekin,  kun kaikki puut ja puskat on täynnä tirppoja. Siivet suhisten ne sinkoilee eestaas...

1439029.jpg

...niin ärsyttävän lähellä...

1439023.jpg

..ja silti niin kaukana. Meinaa pienen kissin niskat mennä sijoiltaan, kun pitäisi kaikki ohilennot ehtiä laskemaan.

1439115.jpg

Huom. Namin loistava vuodenaikaan sopiva suojaväri, jonka johdosta neiti tunnetaan residenssissä nykyään myös kurarinsessan nimellä.

1439033.jpg

Alkaa olla aika täyttä tuolla yläoksalla.

1439027.jpg

Ja mikäs tuolla sitten vilahti?

Nämä kuvat olivat loppuviikon aurinkoisia otoksiä, äsken oli ulkona +6 C ja pilvistä. Ja mikä lintujen laulukonsertti! Tunnustaa täytyy, että mamma ei tunne laulun perusteella kuin variksen ja käen, olisi kiva tietää mikä iso musta lintu se oli, joka jaksoi tunnin huhuilla ja "glumps, glumps"-nieleskellä. Toivottavasti se oikea löytyi kaiken joikhaamisen jälkeen :-)

Ai niin, Iskä tulee tänään kotio. On meillä ollut sitä vähän ikäväkin - kai...?? Tervetuloa vaan, Pate tarjoaa juhlasafkat!

1439080.jpg

Aiemmassa postauksessa oli hiiripaisti rappusilla. Kuvassa Pappa inventoi päästäistä, jonka Pate kantoi suussaan mamman jalkojen juureen. Hyvä poika, pai-pai.  (yöööökk!)