En voi sille mitään, mutta mun mielestä Nelli vaan on yksinkertaisesti kaunis. Ei mikään pikkuneiti enää, ikää kohta 2 vee ja raameiltaan oikein hienosti kehittynyt neitikissi.

Juuri nyt neidillä on karvaa kolmelle kissalle...kauluri kuin leijonalla ja muhkeat villapöksyt jalassa :-)

"Mitäs sä siinä kuvailet?!"

Vanpyyrien sukua...(?) Suloinen tyttö silti <3 <3<3 <3 <3.

Nelli on oikeasti aika ilkikurinen tapaus, vähän väliä antamassa vauhtia muille ja aina valmis leikkimään! Ja tämä kissa osaa lukea orjan ajatuksia 2 minuuttia ennen aiottua matolääkkeen antamista.

Neiti keskustelee korkealta ja kovaa, siksi lempinimeksi on muotoutunut Tappi Tiiiiiiippana  (sillai korkeelta kimitettynä, you know *virn*). Tappi tulee neidin kuvioinnista (=tabby) ja Tiiiiiiippana siitä, kun neiti piippaa...iuiuiuiuiuiuu.....

Pikkuisen harmittaa, että näytelmiin ei päästä ankaran matkapahoinvoinnin takia. Tai joo, päästäis kyllä, jos kiusattais kissaa ja syötettäis huumaavaa lääkettä. En tiedä, olisko matkustaminen valjaissa toimiva vaihtoehto kuljetusboxin sijaan, mutta en taida oikeasti haluta kokeilla. Kun selvitään vuosittain vetskureissusta, se riittää. Kauniita voidaan olla kotona ihan joka päivä!

PS. Neko sai lauantaina Jyväskylän näyttelystä sertin CAPS, enää kolme puuttuu.... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))