Nami on kipeenä. Tai siis ainakin oli, nyt se toivon mukaan toipuu pian.Äh, mä annan mamman kertoo:

Viime yönä Nami oksenteli rankasti monta kertaa. Aamulla oli menopelistä veto veks, neiti vaan käperty kasaan ja nukkui. Ei aamurallia, ei syömään, ei mitään tavallista riekkumista yön jälkeen. Ehdin jo yön aikana kelata, mikä vois olla syynä...näyttelyreissulta saatu pöpö? Eilen aamulla mahd. syöty villahiiren häntä jumissa sisuskaluissa? Karvapalloja?  Jotain muuta? Kaikkea muuta?

Saimme eläinlääkäriin ajan vasta klo 15. Olipa pitkä päivä odotella, kun ei tiennyt mikä neitiä vaivaa.Annoin aamulla parafiiniöljyä, mutta sekään ei pysynyt sisällä, eikä Nami syönyt/juonut mitään koko päivänä.

Lääkäri tutki ensin Namin kokonaan, tunnusteli massua ja mittasi lämmön pepusta (Namin mielestä ei mitään riemua  tässä toimenpiteessä!), ei kuumetta. Sitten laitettiin pahoinvointilääke piikillä niskaan, miau. Sen jälkeen toisella piikillä valuteltiin 100 ml nestettä nahkan alle, mikä selvästi paransi potilaan olotilaa ihan silmissä. Tämä toimenpide kesti muutaman minuutin, mutta ei neiti ollut oikeastaan moksiskaan piikki niskassaan. Muutama miukunauku piti päästää, että kaikki uskovat, miten tuskallista se oli :-)) Saimme pussillisen erikoisruokaa, jota nyt sitten huomenna aamulla saa maistella, jos illalla ja aamulla annettava parafiiniöljy ei aiheuta lisää oksennusta. Jos sapuskat pysyy sisällä, niin sitten tota yhtä ja samaa Hill's I/D raksua saapi syödä väh. viikon, että mahareppu rauhoittuu.

Nami oli tosi reipas tyttö -  muutama asiaankuuluva kommentti toki piti sanoa, mutta lääkäri ja mamma ovat ihan ilman naarmuja kaikkien hoitojen jälkeen. Toivottavasti neiti tokenee, mikään viruspöpö ei päätä siirtyä P&P -osastolle ja huushollissa kattimainen meno jatkuu pian entiseen malliin...

Toipumisprosessissa ovat toki avuksi urheat hoiturikissat, jotka olivat potilaan tukena:

542345.jpg

Uskon vakaasti, että kissat puhuvat kissaa keskenään. Koko päivän P&P antoivat Namin olla ihan rauhassa, Patekaan ei käynyt kertaakaan tassulla provosoimassa. Nami varmaan sanoi, että sori pojat, nyt just ei huvita.

 542357.jpg

Mutta jossain vaiheessa ne hoituritkin sitten sammui raskaan hoivatyön äärelle... :D