Pahoittelut pitkäksi venyneestä päivitystauosta, ei ole vaan oikein tuntunut siltä....... Ja ei. Ei sitä hartaasti odotettua uutista ole tänne kirjoittaa. :-(((( Kiitos kuitenkin kaikille tassuista, peukuista, toivosta ja tsempityksestä! Kaikenlaisia onnellisia eläinten löytymistarinoita on tullut vastaan, toivotaan, että meillekin tästä vielä sellainen tulee...

Pate ja Nami alkavat kaiketi sopeutua tilanteeseen ja mun diagnosoimat ikävöimisdieetti ja etsimisnaukuminen on lakanneet. Pate ulkoilee edelleen vapaana pihalla, ennen niin mykkä katti nostaa käsittämättömän metakan eteisessä,  jos ei ovi aukea. Yksi matto on repaleina, kun ukkeli suutuspäissään repi sen sapelikynsillään komentaessaan henkilökuntaa päästämään UUUULOOOOSSS!! GRRNJAU!!! 

Ehdin jo toivoa, että Paten ja Namin viileähkö suhde ois vähän lämmennyt nyt, kun Pappa ei ole ollut laumanjohtajana tasapainottamassa pariskunnan tunnekuohuja. Kyllähän nuo toimeen tulevat, mutta bestiksiä kattimukset eivät ole vieläkään. Suhinalempi sihahtaa kyllä, jos Pate tulee liian lähelle. Tosin tätäkin vaihtelevalla menestyksellä ihan sen mukaan, miten kilpparineidille sattuu sopimaan. (Naiset!!) Namilla on kyllä totaalitylsää yksin kotona, kun orjat on työ-töissä. Iltaisin meillä onkin sitten extratomera hellyydenkipeä huomionkerääjä visusti följyssä :-) Onneksi tuohon asiaan tulee korjausta...Vielä muutaman viikon verran Neko-neiti kasvaa oman emonsa hoivissa, sitten siitä toivon mukaan tulee Namille kaveri! Ja tietty Patelle kans!

1590918.jpg

Eräänä iltana mamman king size -vanukasan päällä oli kai sovittu nukkuaselevosta...:D (ei oo muuten lavastettu kuva!)

Mamman aikaa on vienyt tämä:

1590914.jpg

Suvun nuorimmainen vietti kastejuhlaa eilen. Suloinen pikkuneiti sai isotädin tekemän tilkkupeiton, ei tainnut tämä lahja olla mikään yllätys :D Toivottavasti pääsee oikeasti käyttöön pienokaista lämmittämään!

1590921.jpg

Huolellinen laaduntarkkailija on huolellisesti umpiunessa :-) Joo-o, porukat saa näemmä tottua siihen, että meidän tilkkutuotokset on laadukkaasti karvastettu. Pysyypä tilkkutyön kerrokset hyvin paikallaan harsimisen ajan, kun niiden päällä lojuu 4 kg kissanlihaa. Sen vaan sanon, että helpompaa on vuoria siirtää, kuin yrittää pitää Nami pois tilkkutyön päältä tai kankaiden seasta.