Iskä antoi meidän tänään leikkiä sen uusilla ralliautoilla! Me juostiin niiden perässä ja Namikin unohti sähistä leikin tiimellyksessä.

346644.jpg

346646.jpg

Patella on hianot lasersilmätkin, mutta ei Nami pelännyt sittenkään. Oli ihan hyvä, että mamma ei ollut kotona, se ei ois kuitenkaan antanu meidän kurvailla rauhassa, vaan se motkottaa Iskälle jotain sellaista, että isot miehet ei tarttis leikkiä...mut nehän vasta tarviikin! Ei mamma ois keksinyt laittaa meidän höyhenhuiskaa auton puskuriin kiinni ja lähtee tuhatta ja sataa ajeleen, mut Iskä on yliveto! Vähän me juostiin ja hyökittiin, kivaa oli.

Ei toi Nami kyllä ihan viisas ole: tänään se pomppi ihan hassuja hyppyjä eteisen peilien edessä, pörhenteli karvoja ja jumppas ihan tosissaan kylkimyyryä. Se kait luuli, että siellä peilin takana on yhtä valtava kissukka. Onks höntimpää kuultu, hihii. Mut ei sille voi sellaista sanoa, loukkaantuu vielä. Mamma kehui meitä taas, miten hienoja herroja me ollaan, kun ollaan käyttäydytty niin kiltisti. No, mitäs sitä turhia hötkyilemään - kyllä tosta vielä painikaveri tulee, nyt se vaan on niin säälittävän mini. Paitsi aika lujaa se kulkee, kun mentiin vähän hepulirallia, melkein sai mut kiinni. Mutta vaan melkein :-))

(mamman huom. sietää kyllä poikain rallittaakin, muuten nuo Namin pentuherkut parkkeeraa arvatkaas kenen keskivartaloon?)