Mamma tykkää niin täböllä tästä:

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Koko salin täydeltä ihmisiä ja tuomareita saa nenilleen, kun tää täti lataa ääntä eetteriin. Ihan huikeeta ja se on noille niin oikein!!! Ihmistä ei saa arvostaa, lannistaa, ennakkoluuloida ulkonäön, iän tai muun toisarvoisen seikan perusteella. Me ollaan kaikki arvokkaita ja osataan mitä ihmeellisimpiä asioita - miksei sitten arvostettais toisiamme ilman hirveetä pätemisen tarvetta suuntaan tai toiseen?? En yleensä Talenteista ja Idolseista hirveesti perusta, mutta tämä antakoon miettimisen aihetta itse kullekin... Upeasti laulettu, kertakaikkiaan!

Kauan kaivattu talviloma on täällä, JEEE!! Vasta wapun jälkeen mamma singahtaa takaisin kustannuspaikalle, sitä ennen on selvittävä huomisesta jännitys-kissanäytelmästä Myyrmäessä ja näköjään loputtomasta työleiristä kotoresidenssissä. No, jospa edes vähän ehtis tilkuttaan, pakko päästä pikkuhiljaa käsitöihinkin, vaikka tuo kallisarvoinen oikea käteni näköjään jumpittaa vieläkin.

1240573620_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ompelupöytä(kin) on aika kaaoksen vallassa ja odottaa raivausta, mutta se ei haittaa Nami-karvatassua. Väkisinkin tulee mieleen satu "Prinsessa ja herne" :-) Tätä kirjoittaessa on näköjään kaikki katit pistäneet itsensä uniasentoon sinne sun tänne, joten ei kai mamman auta muuta kuin hilautua mattoja tamppaamaan. T-paita ja shortsit...talvilomalla...JEE!!