953524.jpg

Joo, tossa se Hermanni-hiiri on! Ei ihkaelävänä, eihän toki. Pappa nukkuu, Pate on just heränny ja Hermanni on kuallu yöllä hiirenloukussa. Iskä oli laittanut sen sohvalle (miehet!!!!!!!!) uinuvien kissojen kaveriksi.

953529.jpg

Tästä eteenpäin ei sitten kukaan kerennyt kuvia ottamaan, kun Pappa heräs hiirentuoksuun. Oli meinaan sen verran vauhtia masiinassa, Hermanni suussa ja menox! Ukkokulta perässä ympäri kämppää ja kun saalis oli turvallisesti keittiön pöydän alla, oli Pappa sähissyt kuin paraskin saalistaja :D

Tylympi homma, mutta suhinasta huolimatta Ukkokulta köijasi Hermannin pihalle ja Pappa jäi kirjaimellisesti nuolemaan huuliaan. Myöhemmin päivällä pikkuinen Hermanni Kakkonenkin on elottomana viety pihalle. Ollaanko me nyt sarjamurhaajia?

Pate ei hiirestä perustanut, mutta Nami ois kuulemma Hermanni Kakkosen syönyt, jos ois vaan saanut. Ukkokulta saa siis lisätä hiirenloukkujen tarkistuksen ja tyhjentämisen aamu- ja iltarutiineihinsa. Mamman ei tartte. Se pesee vaan hampaat ja antaa karvakorville hyvänyönpusut.

Paistimaisteri Reeti, taitaa olla Papalla vielä paljon opeteltavaa?! :-)