Uskaltaako sitä enää orja öisin silmiään ummistaa? Meillä on keskuudessamme murhaaja. Paatunut tapakilleri, jolle ei enää riitä yksi hiiri kerrallaan. Toissailtana muuan lintuparka kohtasi tiensä pään pehmoisten tappotassujen avustamana, ei ehtinyt henkilökunta hätiin. Pate huseeraa pihalla kissaluonnolle ominaisella tavalla, halusi mamma tai ei. Ja niinkuin villit petokissasukulaisensa konsanaan, herra myös syö suuret saaliinsa. Rousk rousk.  Liekö sen ansiota, että turkki kiiltää niinkuin ei ikinä!?

1566224.jpg

Siisti mies on siisti mies, vaikka tämän hetken status onkin se, että nuo valkoiset sukat ovat enempi harmaat. Ja kun hiekkatiellä ottaa kunnon kierimiskylvyt, pölyinen turkki kimaltelee glitteriä. Siihen päälle tomeraa selkähierontaa nurtsilla, niin sitten onkin räjähtänyt kesäpoikalook valmis. Ihan helmee.1566226.jpg

Puhtaat tennarit miehen tiellä pitää! :-)

1623921.jpg

Kukkuu! Pitkästä aikaa työn touhussa tilkkukissa, jolla on silmät kiinni. Kukas muu kuin NamisNuukkeli. 

1623937.jpg 

Tämän pikkuneidin ei tarvitse vielä tehdä muuta, kuin olla oma valloittava itsensä! :-)) Mamman mönkkärihän se siinä...alkaa olla maavara kohdillaan, neliveto toimii ja on muutenkin aikas pähee neito...kiitos kuvasta, H! Aamuja lasketaan, odotetaan ja odotetaan...ja mistä mä löydän ne pinkit vauvavaljaat?