Nyt potuttaa, potuttaa. Oikeesti potuttaa! Lähes 17-vuotias ompelukoneeni otti itseensä ja voi pahoin. Vaikka ihan nätisti hänet putsasin niinkuin aina ennenkin, niin nyt on uskollinen ystäväni julistettu käyttökieltoon. Pitää pahaa meteliä ja jostain rakkineen uumenista neula rouhii hienonhienoa metallipölyä pistolevyn päälle. Huoltoon raahaan masiinan ja sitten onkin pohdinnan paikka: korjataanko vanhus vielä entistäkin ehommaksi vai onko tylysti vaihdettava uusi menopeli työpöydälle? Snif! Ei varmaan tarvitse edes mainita, että konetta ois just parahiksi tarvittu tulevana viikonloppuna kansalaisopiston kurssilla. Siksipä potuttaa!

Sitten mua potuttaa töissä. Piste.

Lisäksi potuttaa, kun tämä flunssantapainen tulee-ei tule-tulee-sattuu jokapaikkaan-yskittää ei tule sittenkään. Heittäisi kunnon taudin kehiin ja ämmän raadoksi punkan pohjalle, eipä tarttis kolmkanttisena haahuilla. Ilkiöviirus ei taltu millään käsikauppatropilla ja lääkäriin en mene, jollei ole noutaja kantapäitä koputtelemassa. Mitäs se lääkärikään ilkiöviirukselle? Juo nestettä ja ota Buranaa. Kiitos, otin jo, en parantunut.

Potuttaa Ukkokulta, joka torpedoi mun suunnitelmat sisustaa keittiön ikkuna tilkkuverhoilla. Asioiden nykytilan (lue: kiipeilyinnokkaan Nami-neidin) huomioonottaen olen jo suostunut jättämään pitkät sivuverhot asetelmasta pois. Tekisin vain kauniin kapan, erittäin jämätilkuista, mutta kun miähellä tulee kuulemma ykät, jos joutuu syömään riemunkirjavien verhojen vieressä. Niinpä jo ompelemani n. 80 hirsimökkiblokkia odottavat kodittomana, että tulis joku ja ompelis pois....joo, kyllä se ompelis, jos olis se kone...

Oishan tätä väninää lisääkin, mutta kuka jaksais lukea kaikkea, kun mä en jaksa edes kirjoittaa niitä tähän. Kihisen kiukusta siis ihan itsekseni...life sucks and then you die. Olenko pikkuisen väsynyt, olenko???? Mutta silti lähetän monta [[[halia]]] oikeakätiselle ystävälleni, jonka oikea kyynärpää on kipsissä. Hankalaa, eh?  Parane pian, S!!!!

(PS. Taitaa olla paree mennä keittämään kuppi teetä, jospa se rauhottais. Luin ylläolevan tekstin läpi ja totesin olevani harvinaisen pottuuntunut. Ukkokulta varmaan toteais vaan, että ihan normaalia.... Lemppariblogien kautta osuin Lankakomeroon, josta kissasivujen kautta singahdin sävelkorvatestiin. Tulos 83,3 % ei potuta.)

411316.jpg

Potuttaakohan Namia olla kirjaimellisesti tassun alla?