Se on vaalit, virvonvarvon ja grillikauden avajaiset samana päivänä! Lisäksi vielä kansalaisopiston kevätnäyttelyn jälkimmäinen päivä - kyllä oli kauniita kätten töitä...ei voi kuin ihailla sitä luovuuden ja osaamisen määrää, mitä ihan tavalliset ei-viralliset-taiteilijat-tai-käsityöläiset toivat näytteille. Ihan super!!!!

Mulla oli näyttelyssä 2 työtä, tuo aiemmassa postauksessa esitelty Lennonjohtaja sekä allaolevassa kuvassa oleva seinävaate  "Elämä on kissanhiekkaa arjen pesuvadissa". Onneksi rakas siskoni on luvannut antaa riepulille kodin, joten uumoilemani ongelma "väärän värisen" työn loppusijoituspaikasta onkin ratkaistu helpomman kautta. Residenssimme sinivoittoisessa sisustuksessa tämä hiekkalaatikko olisi etsinyt paikkaansa varmasti vielä ensi vuonnakin.

Työ on koottu ja tikattu kokonaan koneella ommellen, eräänlainen aluevaltaus meikäläiseltä siis. Totta, koneella saa paljon nopeammin valmista, mutta edelleen liputan käsintikkauksen puolesta. :D  (suttu tuossa kuvan oikeassa alanurkassa peittää työssä ollutta nimilappua, sorry)

EDIT:

No höh, unohdin sittenkin - piti laittamani reality-kuva otsikolla "Making of...". Alla kuva siitä, miten tilkkutöitä tehdään monikissaresidenssissä, kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. Siirryin keittiön pöydälle ompelemaan työn reunoja, koskapa Noona ja Neko vetelivät sikeitä pitkittäin ja poikittain ompelupöydällä. Eikös se tämä yksi tiippana <3 ollut heti maksimoimassa haittakertoimia! :D

Nyt kun Tullikoulun tentti on ohi ja kurssi enää opintomatkaa vaille valmis, niin ihan sfääreissä on hinku ompeloimiseen. Mitähän sitä seuraavaksi tilkuttais?