Miten tässä taas kävi näin? Hetki jos toinenkin vierähti ilman elonmerkkiä blogissa, ihme, ettei oo faniklubi pottuillut vielä...

No, joulu yrittää meidänkin residenssiä lähestyä, ekat tähtitortut on leivottu ja suunnilleen syötykin. Pipareitakin kai pitäis, onhan sentään tullut muutama uusi kissimuottikin hankittua. Ja taatelikakkua ja karjalanpiirakoita. Leivonnaisista kai se on aloitettava, jouluhössötys, vaikka mitään kiiltokuvajoulua en vaan ehdi enkä jaksa... Ihanaa, Ukkokulta lupas mulle kuusen sisälle jo aattoa edeltävänä viikonloppuna, jeeeeee!!

Viime viikonlopun kissanäyttelystä sen verran, että Noona sai sertin ja oli ekaa kertaa elämässään Tuomarin Paras.  Paneelissa ei ääniä tullut, mutta eipä niitä oikeasti keskenkasvuiselle neidille odotettukaan. Enempi jännitti, miten ensikertalainen suhtautuu siihen, kun yhtäkkiä useampi tuomari peräjälkeen venyttää ja vanuttaa. Sujui se jotenkuten, assitentti-Kari selviytyi yhtenä kappaleena (kiitos hienosta esittämisestä!) ja mammakaan ei lupauksista huolimatta pyörtynyt jännityksestä/kauhusta. Nyt huilitaan vuoden loppuun ja tammikuun SUROK-näyttelyssä taas kisataan, vielä muutama serti kaivattais Grand International Championin titteliin....

Olin jo ihan varma, että Neko pakkaa pikkuisen kapsäkkinsä ja muuttaa pois kotoa, kun viikolla meni muutama päivä täysin ilman ulkoilua. Nyt on otettu vahinkoa takaisin, ja kun talipallotelinekin saatiin taas täytettyä, riittää kissalandian lennonjohtajilla kytättävää. Tiistaina tiedossa vetskureissu Namille ja Noonalle, täytyy muistaa täyttää Hannes Lohen geenipankin paperit, jotta saadaan Namin verinäyte arvokkaaseen tiedekäyttöön. Onneksi isotädin verinäytteen otto sujuu ilmiömäisen helposti, eipä juuri tarvitse edes kiinni pidellä.

"Älä pyykkiä silittele, silitä kissaa!" Niinpä, yleensä tuossa laudalla onkin niin paljon kissanlihaa leveästi ja pitkästi aseteltuna, ettei siihen ole raudan kanssa asiaa. Tosin pari viimeisintä viikkoa on sujunut enimmäkseen neulepuikkojen seurassa - varros, kun saan oman ihanuuden valmiiksi...!! Neko ja Nami ovat profiloituneet tilkkukissoiksi, mutta Noona on kyllä kova likka neulomaan :-).

Touhukasta viikkoa kaikille ja sydämelliset synttärionnittelut tämän päivän synttärisankareille: Onnea, Terhi ja Katri!