Nami tuli kotiin!

Meillä kaikilla taitaa olla paaaaljon kerrottavaa, siksi blogin omistaja - mamma- raportoi tällä kertaa.

Haimme Namin illalla, ajomatka sujui kissanlaulua kuunnellessa :-))Ainakin kerran meinasin jo kääntyä takaisin, kun säälitti kissukka kopassaan maukumassa pikkuisella äänellä. Loppuihan sekin reissu ja vanhempi ihmisisoveli kantoi kopan sisälle. Jännitti!

4+4+4 tassua ovat vieläkin hengissä ja svengissä, kuvat kertonevat olennaisen kotiintulon ensi minuuteista:

341205.jpg

Täällä tämä rinsessa nyt sitten on, kattokaas pojat. Huom! Pate kirjaimellisesti jähmettyi paikalleen eikä liikahtanut piiiiitkään aikaan nanomilliäkään :-)))

341206.jpg

Tältä siis näyttää kissan kokovartalojähmetys.

341218.jpg

Pienen hetken mietittyään asteli Nami kopasta ulos...varovasti...tassu kerrallaan...välillä takaisin koppaan ja homma alusta uudelleen.

341215.jpg

Täällä on tällanen huone..mä käyn kattoo...(kameran säädöt näemmä erittäin syvältä)

341211.jpg

Ei hitsit, tuolla onkin joku! Shhhhh!!!! Mä olen näin pelottava, uskotko!?

341202.jpg

Kovin lähelle ei Papalla ja Patella ole ollut asiaa. Kerran Pappa pääsi jo nenuttelemaan, mutta sekin päättyi hyvin äkkiä suhinaan :-)

Sohvan alla neiti on murissut, kun herrat ovat uskaltaneet tulla turhan lähelle. Pari kertaa oli jo korvat niskaa myöten ja niin paha ääni, että ajattelin jo, että on lähikontaktit enemmän kuin lähellä. Ei vielä. Pappa menee puolen metrin päähän, kurisee ja selvästi yrittää houkutella pikkuista tutustumaan.

Yörauhan takia pakkaamme Namin, sapuskat, vessan ja oman peiton meidän makkariin. Saa neiti levätä, kun vielä ei ole uskaltanut silmällistäkään torkahtaa, saati syödä. P&P saavat nukkua kiipeilypuussa, kuten aiemmin tänä iltana. Isäntäkissat siis eivät ota paineita, ensihetkien pörrökarvoja ja pulloharjahäntiä ei sen koommin ole nähty.

341244.jpg

Hyvää yötä, kissukat. Nami, pikkurinsessa, tervetuloa kotiin!

(jatkuu...huomenna?)