Joulutervehdys jäi tänne blogiin laittamatta, mutta ei se tarkoita, että ois joulu jäänyt noteeraamatta. Eihän toki - kaikenlaista hössötystä riitti residenssissä turkisten ihmeteltäväksi. Koko tassujengi oli paikalla, kun mamma avasi työpaikalta saatua joulupakettia.

2178563.jpg

Hieno kori oli se, kiitos kaunis, mutta ihan paras oli tuo kuvassakin näkyvä valkoinen muovinaru, jolla koko laitos oli sidottu kiinni. Sitä sentäs täppäiltiin voimalla monen tassun!

Kiipeilypuu piti joulukuusen tieltä siirtää uuteen paikkaan.

2178566.jpg

"Mitä ihmettä, meillä on uusi kiipeilypuu!?!?!?!?!"

Perinteitä kunnioittaen henkilökunta torppasi kuusen kattoon hetikättelyssä. Sen jälkeen kasviparka ja hörteiset ovat olleet kunnon koulutuksessa...

2178583.jpg

...kun varsinkin kersanttikaroliina-Neko on sulkenut korvansa kaikilta kielloilta. Lienee ollut ed. elämässään harakka, kun kaikki kimaltelevainen kiinnostaa niin kovasti :D.  Molemmat pikkuneidit ovat nukkuneet makoisia metsäkissan päiväunia kuusen alla pienelle kerälle käpertyneenä.

Taidettiin selvitä joulusta ja arki alkaa pian, oikeastaan liiankin pian. Päivän menu on vaihtunut lanttaloorasta pastaan, onneksi jälkkäriksi on vielä suklaata! (röyh & röyh)  Plussan puolelle tän päivän saldoon laitetaan myös se, että muistin ilmoittaa Noonan Jyväskylän näyttelyyn helmikuussa. Ekaa kertaa ois tarkoitus olla la + su kisaamassa, toivottavasti sekä näyttelijä että orjansa suoriutuvat urakasta kunnialla...