Lokakuu. Onko nyt uskottava, että kesä on ohi? Nyt on ainakin allakan "lupa" neuloa villasukkia urakalla :D Onneksi on tomerat assistentit siihenkin hommaan - ja jos totta puhutaan, niin onhan se mukavaa, että on seuraa telkkarin ääressä istumiseen...vaikka sitten iso osa ajasta meniskin solmussa tai kissan tassujen ympärillä olevan langan selvittelyyn. Noona on kova likka neulomaan, neiti tarpoo tassunsa syvälle lankakerän uumeniin.... Otetaan kuvia valmiista neulomuksista, kun viimeisetkin langat on päätelty, kukas sitä keskeneräistä esittelis.

Missaan ens lauantain tilkkukurssin näyttelyreissun takia, tositosi harmi! Mut ei se mitään, mä yritän pitää itseni ruodussa ja toteuttaa toimeksiannettua tähtiaiheista työtä niin pitkälle kuin suinkin ehdin. Naamakirjalta vapautuva aika ei siis joutilaaksi jää, sinisiä kankaita ja vähän muutakin on pöydällä jo levällään *teroittelee leikkuria*. Residenssin seiniä on mittailtu" sillä silmällä", tällä kertaa riepulista sietää tulla juuri sen kokoinen kuin on seinää tarjolla!

Olis niiiiiiiiiiin kiva tehdä tilkkuja jonkun kanssa kimpassa, juoda samalla kuppi teetä ja parantaa maailmaa. Mitenkähän sais Noonan opetettua vielä tilkuttamaankin?!

Tästä raadosta ei ainakaan ole mihinkään...! <3 (Nami-kesätyttö nauttii hellepäivistä :D)