Jottei menis ihan kissanpolkaksi, laitetaan kuvia syksyn mittaan valmistuneista nysväys-osaston tuotoksista:

2144250.jpg

Ihkaensimmäinen korkkikranssi. Ukkokullan mielestä "näyttää ihan koiranläjältä". Jotain ruudukasta nauhaa tuumailen ruseteiksi sinne tänne, ei kaivanne muuta.

2144252.jpg

Tässä kokeilu #2. Vaatii pitkää pinnaa löytää juuri oikea korkki oikeaan paikkaan... Kokeilu #3 on työn alla. Tähän kohtaan iso kiitos kaikille, jotka ovat antaneet mulle arvokasta materiaalia näihin kransseihin - KIITOS!!  Jatkakaa juopottelua hyvän tarkoituksen puolesta :-)))

2144286.jpg

Sukkapari, jonka valmistuminen on vienyt about 10 vuotta...aloitin neulomisen silloin, kun lapsukaiset oli pieniä poikia. Kaappeja siivotessa löytyi pussukka, jossa oli toinen sukka valmis ja toisesta puuttui terä. Hetken puikottelin ja sain vapautettua sukkapuikot uusiin projekteihin. BTW, nyt em. lapsukaisten (nykyään siis jo  nuorison) kengännumerot on 46 & 43, joten hitusen isommat villasukat on tilauksessa :-)))

2144319.jpg

Turun näytelmiin valmistui uudet näyttelyhäkin sisustukset - tässä alusta 2 froteepyyhkeestä sekä sivuverhot pellavaa ja puuvillaista kissakangasta. Ei siis mitään rinsessahömppää, eihän nää meidän kissat sentään persialaisia ole *virn*).

2144322.jpg

Ja tässä häkin katolle teemaan sopiva verho. Nämä tuunaukset tehty lahjaksi saaduista kissa-aiheisista pyyheliinoista. Sopivat Noona-tiikerikissalle, eikös?! :D