Kevät on tehnyt tepposensa residenssin huljalle tiikelille ja Noonasta on tullut oikea Naiskissa. Eka juoksu siis takana ja aika iisi juttuhan toi oli. Sirkutusta, kurnutusta, muutama mouru ja kunnon kusetukset olohuoneen nojatuoliin! Iskä makoili sohvalla metrin päässä ja neiti lorotteli kunnon lätäköt mamman tuoliin.

Minna jo kyseli Noonan sertien metsästyksestä... totuuden hetki on la 4.4. Pasilassa. Pitäkäähän kaikki peukut, tassut ja muut ulokkeet pystyssä, jotta Noonasta leipaistais herkkusieni á la Champion! Jyväskylässä tuli CAC-sertit molempina päivinä, eikä ihme, kun neiti oli näin nättinä:

Kiitos onnistuneesta otoksesta, H!

Kauneus ja äly ei samassa päässä viihdy Noonankaan kohdalla, neiti on niiiin leidi ja keskittyy eleganttina olemaan läsnä siellä missä tapahtuu. Mamman sylimurmeli on kiltti kisu, jossa asustava hulja peto paljastuu Nekon kanssa leikkiessä: jäsentenvälisessä mimmipainissa ei armoa pyydetä eikä varsinkaan anneta! :-)

Neko on vielä hulvattoman hauska poikatyttö, jonka kollitoiveet toivottavasti antaa vielä hetken odottaa itseään. Siitä kierroksesta ei nimittäin tule hiljainen viikko, ennustaa mamma. Toisin kuin ladylike-Noona, liperikaulainen sisarensa (aka Pukkilan Pomppiva Pastori) hoitaa kaikenmoiset temput ja äksönit, usein Paten suosiollisella avustuksella :-) Mutta niin se vaan on, että nämä aikuistuvat naarakset pakottavat henkilökunnan vakavaan pohdintaan akselilla pennutus-pillerit-sterilointi. Kuka rupeaa äidiksi, rupeaako joku ja milloin??