Lähtölaskenta kohti uutta vuotta on alkamaisillaan, toivotellaan siis kaikille lystikästä vuodenvaihteen juhlaa ja kaikkea mahdollista hyvää vuodelle 2011!

4 x N on ehtymätön tapahtumien ja sattumusten lähde:  Aamurallit, kehräykset, tarmokkaat sylileipomukset, loputon määrä kissankarvaa ihan joka paikassa ja ne pakolliset karvahousupyykit. Eipä ole elo tylsää näiden karvakorvien kanssa! (Ai, miksi Neko laitettiin jäähylle saunaan sen jälkeen, kun vieraiden leiviltä lähti kinkut...) Varsinaisia sydämenvalloittajia ihan jokainen karvatassu, ihan joka päivä.

Kotoisan chillailun lisäksi ollaan matkailtu näytelmissä sekä koti- että ulkomailla, muutama ikimuistoisen kuuma reissu tuli koettua kesällä. Tänä vuonna on ollut ainutlaatuisen huikea kissanäyttelyvuosi, toista samanmoista tuskin tähän residenssiin tulee...

NOONA: Helmikuussa tiikerineidistä leivottiin Grand International Champion, sen jälkeen oli sterilisaation aika. Noona ei sitten koskaan ruvennut äidiksi :-((((((((((((((((( Näyttelytauon jälkeen syyskuussa likasta tehtiin Premior ja marraskuussa sertejä oli kasassa riittävästi International Premior -titteliin. Tästä jatketaan pikkuhiljaa, keväällä neiti täyttää vasta 3 vee...

Juuri nyt Noona on ihan mahtavassa turkissa (mutta ei sillä ulos tarkene mennä...!!)

NEKO: Mamma on joutunut pyörtämään puheensa... rumasta ankanpoikasesta on kasvanut kaunis leidi! Helmikuussa Neko sai Tallinnassa  tittelin International Premior eli IP. Keväällä ja kesällä ehdittiin näytellä ahkerasti, joten elokuussa IP= Ihana Pastori aateloitiin tittelillä GIP = Grand International Premior (mamma on kääntänyt kirjaimet tarkoittamaan Gaikista Ihaninta Pastoria)

Neko ja mustan kissan musta valokuva. Eiku, kai tosta selvän saa? Siinä on kaunis kissaleidi liperit kaulassa ja korvatupsut sievästi tanassa. :-)

NELLI: Pikkutiippana harjoitteli pentu- ja nuortenluokissa näyttelemistä ja 3 aikuisten kisassa oltiin mukana. 3 sertiä tassussa ja neidistä leipastiin Champion eli CH! Mamma oli kovin ylpeä pikkuisesta teletapista   Näyttelyreissut ovat nyt ainakin toistaiseksi jäissä, koska neiti voi pahoin matkoilla. Nyt ollaan kotona kasvamassa ja tuumataan tulevaisuuden kuvioita...ei näyttelyreissuja ole pakko tehdä, riittää kun selvitään vetskureissuista.

Tämä neiti on niin syötävän suloinen!  Ja viime viikolla siirryttiin Vänttisen valjaisiin kokoa M...

Nami voi hyvin, on kaunis kotona ja pitää lauman johtajan manttelia suvereenisti harteillaan. Mitä nyt Nelli välillä huvittaa itseään jahtaamalla isotätipuolta - siitä lähtee niin kiva ääni, kun siihen pistää vauhtia!

Toivottavasti koko kattikvartetti pysyy terveenä ja voi hyvin ensi vuonnakin!  *raps raps*