Tapahtumarikas retki Tampereelle on takana! Huuko The Auto palveli uskollisesti kauas ja takaisin, likat käyttäytyivät kissamaisen kiltisti ja mamma sai uutta latausta arkeen. Ihanaa tavata sukulaisia  pitkästä aikaa - harvinaista herkkua, kun asutaan sikin sokin ympäri Suomea. Iso hali teille kaikille, toivottavasti nähdään pian uudestaan!!!

Onneksi on tänään kesälomapäivä, että ehtii toipua reissusta ja kirjoittaa näytelmärapoa tänne, ennenkuin fanclub alkaa taas herjata. ..Noh, se meni suunnilleen näin: Aivan järkyttävän iso näyttely = yli 800 kissaa, tuhansia käveltyjä askeleita isossa hallissa ja hengailua kissamielisessä seurassa. Kiitos M+H seurasta lauantaina, sunnuntai oli kyllä tylsempi päivä ilman teitä! Ja herra H:n uudelle kameralle (?) kiitos näistä otoksista:

Noona tuomaroitavana, tuloksena tästä tarkastelusta serti eli CACGIB.

Voi, jos tietäis, mitä Noonalla on sydämellään! Ilmeestä päätellen jotain äärimmäisen tärkeää. Ihana kuva!

Neko tomerana odottamassa arvostelua - kuvasta ei näy, miten katkarapu-kippurassa neidin häntä oli...

...mutta ei se suoritusta haitannut, Nekokin sai lauantaina sertin! Pitkän näyttely+kasvamistauon jälkeen ensimmäistä kertaa aikuisten luokassa NekoVekotin näytteli itseään CAP-sertin arvoisesti! Jee!

Sunnuntaista ei sitten kuvia olekaan, mamma ei saanut aikaiseksi (noloa!). Tuomarit tekivät tehtävänsä ja Neko palkittiin toisen kerran sertillä, joten mamma ei meinannut housuissaan pysyä! Hienoa, Pastori!!!! Vielä kun vähän reenataan, turha ujouskin toivottavasti karisee. Noona puolestaan sai hienon arvostelun, mutta kommentiksi "iältään liian nuori kissa tähän luokkaan" ja tuloksena sen takia EX1, no cert. No, jaa...hmmm...........

Kiva reissu siis kaikenkaikkiaan, josta iso kiitos siskontytön porukoille kortteerista ja hauskoista, makoisista hetkistä yhdessä. Harmi, kun näyttelypäivät on niin pitkiä, että seurustelut jää väkisinkin vähän vähemmälle ja ajoittuvat lähestulkoon yöhön.

PS. Hih, tilkkukankaita tuli ostettua Poppanavakasta vaivaiset 5 kassillista!