Aamupalan jälkeen mamma nosti taas kaihtimet ylös ja meillä olikin....lunta! Ei paljoa, mutta kuitenkin.jotain valkoista maassa. Toivottavasti ei kuitenkaan sotke autoajeluita, kun noi meitin ihmiset on  lähdössä tien päälle. Ja sit hei, ihan äsken meidän tipitörpölle tuli syömään ainakin jotain 38 talitinttia! Kyllä me pojat vahdittiin niitä asiaankuuluvasti silmät tarkkana ja viikset vipattivat. Mammaa vähän hymyilytti, kun me oltiin taas niin agenttia, niin agenttia.

Pate oksutti eilen pari matoa. Voi, yök yök! Mammahan sai heti hepulin, kiitteli sitä, että sattui olemaan kotona ja meni heti tsekkaas oksutuotokset saunan lauteiden alta. Oishan se jo rynnännyt apteekkiin, mutta kun oli pyhä...Kohta se uhkas lähteä hakemaan sellaiset tropit, että luikerot muuttaa muille maille. Mut jos ne madot muuttaa, niin pitääks sitten meidänkin, eh?? Ei me haluttais kyllä, kun just saatiin toi kiipeilypuu, Nami on tulossa perjantaina kotiin ja muutenkin tää huusholli tuntu olevan ihan bueno rapsujenkin osalta. Ja henkilökunnan koulutus on edennyt lupaavasti...ei hitsit, madot lähtee, mutta me jäädään kyllä tänne! Kyllä vissi on niin.

(toim.huom: Marraskuun alussa annettu kuuri ei näköjään ole tehonnut tai sitten on uudet madot kierroksessa. Niitä siis voi olla sisäkissassa, joka ei syö järvikalaa eli pistäkääs tsekaten kaikki, että teillä madotetaan riittävän usein. Voihan toki olla, että Paten historiikin tuntien kyseessä on harvinaisen itsepäiset loiset, joihin ei ole ell:n antama pistoshäätö tehonnut...no,oli mitä oli, näitä ölliäisiä vastaan aloitamme taiston asap!

Tossa matolääkehommelissa on vaan pari pikku muttaa: Papalle saan lääkkeen kyllä ujutettua katkaravun kanssa. Uudenvuoden herkkukokeilu kannatti, ja katkikset on sellainen hitti, että niiden kylkiäisenä isokissalle uppoaa mitä tahansa. Tai siis niin mä ainakin kuvittelen ...

Ongelma on Pate. Pikkuista kun ei vieläkään saa syliin, enkä tahtoisi mihinkään pyyheliinakääröihin ruveta kissaa pelottelemaan ennenkuin on ihan pakko. Helpompi on listata sapuskat, joihin EI kannata lääkettä laittaa, tuo otus kun on osoittanut vilpitöntä ruokakiinnostusta tähän mennessä vain ja ainoastaan Almo Naturen kanajutskaa kohtaan. Sitä sitten kehiin heti maanantaina ja lääkkeet salaa sekaan, pitäkää peukkuja. Jos tuo ei tepsi, joudun kiikuttamaan kissukan eläinlääkäriin. No problem muuten, mutta kun kuljetuskoppa on just nyt Namin luona odottamassa muuttoa Omien Ihmisten luo. No, kyllä me jotain keksitään, jos en saa juoniteltua pikkukissaan lääkettä ensin kotona.)

Patella on muuten kaksoisolento. Teijan blogista me löydettiin 3 kissiä, joista Rasmus-neiti on ihan samannäköinen kuin Pate. Nätti likka :-)) täytyy vaan toivoa, että uteliaisuutta on hitusen vähemmän. Tässä Pate on vallannut mamman tuolin kesken kokkauksen...

323807.jpg

... päästäkseen tutustumaan  perunasalaatin tekemisen ihmeellisen maailmaan.

332685.jpg

Taitavat tämän chefin tarjoamat safkat jäädä syömättä!