Mitä ihmettä?

1239345945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onko residenssissämme puhaltaneet muotisuunnittelun keväiset tuulet vai pitääkö mamma viedä hoitoon? Vai onko Neko yksinkertaisesti aikaansa edellä tulevan syksyn trendeissä?

1239345642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ei sentään. Mamman yöpaidan hihasta tuunattu luomus on Nekon päällä suojaamassa sterilisaatioleikkauksen haavaa. Lääkäritädin pukema verkkosukkapuku kesti pastorin kyydissä leikkauspäivän iltaan asti, joten henkilökunnan oli pakko keksiä jotakin tuhdimpaa vaatetusta.

Neko on sitä mieltä, että kaapu päällä ei voi kävellä eikä leikkiä, neiti vaan kyyhöttää ja istuskelee jossain nurkassa ja toivoo, ettei kukaan näe tätä julmaa alennustilaa... ItkuToivottavasti viikon päästä asiat ovat toisin ja 3,1 kg painoinen NekoVekotin sinkoilee ympäriinsä vanhaan malliin.

Samalla vetskureissulla oli muitakin potilaita: Noona sai rokotuksen ja passin, johon sitten kesällä merkataan tuleva rabies-rokotus. Noonan paino oli 3,8 kg ja lääkäri oli kirjoittanut lappuihin maininnan "upeassa turkissa"Pusu.

Namia tutkittiin tammikuussa tehdyn munuaisvikaepäilyn takia, mutta Nuukkelityttö onkin ihan kunnossa!Nauru Laboratoriokokeiden tulokset on normaalit, kaikki ok. JEEEE!!  Namikin rokotettiin ja mamma sai ohjeen hankkia vielä kalaöljyä turkin hoitoon, niin eiköhän saada täti kuntoon. On meillä ollutkin vähän mieli maassa tädin voinnin takia...Painoa Namilla on 3,6 kg joten hoikka tyttö sai luvan syödä ihan mitä vaan.

Kiitos CatVet-vetskun Inkalle ja Satulle meidän neitien hienosta hoidosta!