356473.jpg

Jotta ei kamuille jäis epäselväksi meidän kissahuushollin nokkimisjärjestys, niin kuva puhukoon enemmän kuin yksikään sana! Minä, Pappa, olen siis edelleen kunkkuna, juniorini hyvänä kakkosena ja pikkutilliäinen saa vielä pysytellä alemmissa kerroksissa. (mamman huom. niinhän sitä luulis- se on kyllä toi pikkuneiti, joka juoksuttaa pojjaat edellään...)

Näin me sunnuntaina huseerattiin, kun mamma pysytteli ompelumökissään. Se tekee ex-työkaverinsa tytölle wanhaa pukua (vitsi, mikä dorka, tekis nyt edes uuden sen kerran kun viittii jotain värkätä!). Tollanen siitä pitäis tulla, mutta mä en kyllä usko, ennenkuin näen. Me ei näet olla saatu yhtään koskea tota kangasta, kun meillä kuulemma on NE KYNNET. No totta maar, niin onkin!

 Iskä voi kertoa tästä aiheesta lisää, sillä on nimittäin kintut riekaleina, kun Pate ja Nami on vähän irrotellu. Ei ne mamman kintuista välitä, mutta kumpikin on ihan himona Iskän kimpussa heti, kun vähänkin on paljasta pintaa tarjolla. En mä kyllä viittis, kuitenkin ois vaan  karvoja suun täydeltä. Ja kun on kinginä talossa, ei tartte alempiansa suotta kurmoottaa! :-)))