...pelastaa mamman joulun! Melkein jo aateltiin, että mamma halii ja pusii iskän hengiltä, niin imeläksi meni kiitokset. Hohhoijaa.... Joo, meillä on taas kuusi sisällä. Tällä kertaa se on katossa kiinni niin, ettei Pate saa sitä toista kertaa nurin. Pallot on vielä kassissa, mutta kynttilät ja kimaltelevat kärmekset on jo paikoillaan, iskä vähän viritteli ennen yövuoro-päikkäreitä. Kai se sitten ihan oikeasti tykkää tosta kääkästä, ei kai se muuten ois käyny ostamassa uutta kuusenjalkaa ja porannu reikiä kattoon.

On se hyvä, että tässä kämpässä on edes yksi tyytyväinen. Tai siis, ei meilläkään safkapuolelta ole valittamista - suikalelihat meni jo inessiiviin, paitsi tietenkin Patella, joka jumpittelee lihan kanssa (taas). Mutta siihen voitais vähän protestoida, että mamma ei äsken leikkinyt meidän kanssa ollenkaan, väitti vaan laittavansa jouluyllätyksiä paketteihin. Mekin ois voitu auttaa kaikilla 8 tassuillamme, mutta aina mamma siirsi ne narut  pois meidän ulottuvilta just kun ois vähän ylettäny solmua väsäämään. Kehtasi väittää selviävänsä hommasta paremmin ilman kissa-assitenttia. Paraskin amatööri, höh!

Okei, sanoi mamma senkin, että lahjanarut on kissoille vaarallisia; jos me niellään niitä, ne ei kuulemma tule suosiolla ulos kummastakaan päästä...No, ei sitten syödä, tassutetaan vaan niitä ihania kiharoita! (Mamman huom. turhaan kuvittelin, että kattilat ois nukkuneet hiirenmetsästysunia riittävän sikeästi. Kiitos vaan apulaisille!)

Meidän kissakamuilla on ihan huikean hianoja joulutervehdyksiä, runoja ja kuvia. Noinkohan orjat ehtis tännekin laittaa jotain virallisempaa toivotusta? Mamma nyökkää...katotaan...310669.jpg

Tässä Pate kertoo pukille lahjatoiveitaan. Vähän toi kakara on pönttö, ei toi ole SE pukki! :-)