Iskä oli kiltti, se oli meidän kanssa tänään melkein koko päivän kotona. Nukkui kylläkin kahden yövuoron välissä, mutta silti. Välillä se laittoi makkarin oven kiinni, kun meidän rallin pikataival kuulemma ikävästi kulkee sängyssä sen kinttujen päältä. Ihme niuho!!

Mamma huiteli ihmisisoveljien kanssa Lohjalla kylillä, oli kuulemma kiva reissu. Mamma kävi pitkästä aikaa sen tädin luona ja ne oli jutellu paljon kaikkee. Se täti on tooooosi taitava taitelija ja mamma oli saanut hianon pastellityön:

614805.jpg

Tälle täytyy etsiä sopivat kehykset ja laittaa seinälle, se on niin hiano! Kiitos vaan kovasti, me nelitassuiset tykätään tosta kans, varsinkin tuoksuista...mmm.... Ja mikä parasta: mamma lähettää tädille meidän kuvat ja täti lupas yrittää niistä piirtää kissinkuvatkin...niistä tulee superhianot, kun se täti näköjään osaa ton homman. Mamma itse ei osaa edes tikku-ukkoa piirtää, mut se on linjassaan - kun eihän se paljoa muutakaan osaa, luuseri.

Piänempi ihmisisoveli (13 vee) on ihan totaalirakastunu. Se kävi naisissa siellä Lohjalla. Minkä ikäisenä ihmislapset alkaa ymmärtää vastakkaisen sukupuolen perään? (mamman edit: näköjään ihan liian nuorena!)

Noi reissuporukat oli käyny Lohjalla ruokakaupassa ja ne toi meille possun sydäntä. Vedettiin eväät nassuun ja tässä me jellonat sulatellaan saalista. Eli ei siis jakseta enää yhtään mitään.....zzzzz....nähdään taas....zzzzz...

614769.jpg

Puoli tuntia myöhemmin....etsi kuvista kaksi eroavaisuutta (tai edes kaksi, yritä nyt vähän! *virn*):

614827.jpg