Vähäks ois taas lähestulkoon Hesy-asiaa, kun mamma ei oo päivittäny meidän blogia pitkään aikaan, tarkemmin sanottuna edellisen kerran viime vuonna!! On aikoihin eletty...ja sentäs residenssissä on edes jotakin tapahtunu. Otetaas vähän kerrallaan:

JOULU Meidän joulu meni vähän silleen ja tälleen. Kiitos kaikille kauniista toivotuksista ja muistamisista! Me ei laitettu kortteja, ei montaa pakettia (me tassulliset saatiin sentään herkkusapuskat) ja kun Iskä oli pyhät töissä, niin ei oikeen ollu mitään juhlafiiliksiä. Me pidettiin mammalle seuraa, syötiin kilpaa ja oltiin kiltisti. Kuusikin pysyi pystyssä, residenssin perinteitä kunnioittaen se oli torpattu visusti kattoon kiinni. Vähän käytiin kokeilemassa, onko samat pallot kuin viime vuonna. Oli ne.

VUODENVAIHDE Vanha vuosi oli ja meni, tuli näköjään uusi tilalle. Ihan samanlaista menoa näyttäis olevan, ei se oo vuosiluvusta kiinni. Kissamyttypainia, rallia, safkaa ja leluja. Ja pienet torkut välillä - eli ihan sitä samaa vanhaa...Mut hei, nyt saa kattella MIMMIKALENTERIA vaikka ihan joka päivä!  Jos vaikka siihen olis merkattu jotain kissukalle tärkeetä muistettavaa niinku erikoisherkkupäivät ja lelupäivät, kavereiden syntsäthän siellä onkin jo. Mamma merkkas siihen NamisNuukkelin huomisen rokotusreissun, se on ihan tärkeellinen juttu. Kai sen voi Mimmikalenteriin laittaa, onhan toi Nuukkelikin sentään sinne mukaan huolittu.

1172751.jpg

Nami tykkää leikkiä saunatonttua. Sitä leikitään niin, että neiti itse on tässä kaiteella ja Pate pitää seuraa ylälauteella. Juuri sopivan välimatkan päässä, ettei tartte suhista ja murista. Pariskunnan kielen-, ruumiinkielen- ja äänenkäyttö on välillä aika roisia, nuorison valtataistelu on ilmeisesti vieläkin kesken. Luulis, että tuossa turkiksessa tulee hiki, kun löylyhuoneen mittari näyttää yli 50 C jälkilämmössä. :-)

Pitkäksi venyneen blogihiljaisuuden aikana jäi siis toivottamatta kaikki jutskat, joten me toivotetaan nyt vaan hyvää arkea ja terveyttä ja iloista mieltä kaikille! Tuota viimemainittua on roppakaupalla saanut residenssimme asukki, joka on vihdoin saanut liittyä Kissoihin, Jotka Kulkevat Omia Polkujaan....Totta se on: Pappa ulkoilee ihan yksin ja on silminnähden onnellinen kissa joka kerta kotiin tullessaan. Mamma kyllä vannoi, että ei ikinä päästä karvahenkilöitä yksin ulos, mutta täällä maalla asiat ovat näköjään toisin. Yhdessäkin ulkoillaan: Nami steppailee valjaissa, Pappa pitää herrasmiehenä seuraa ja spurttailee lähituntumassa. Pate on pari kertaa ollut leikinohjaaja-Papan kanssa ulkona, mutta vielä ei ole pitemmän ulkoilun aika. Puhumaton-Naukumaton-Pate, joka ei juuri itsestään ääntä pidä, on houkuteltu surkeasti naukuvana valjaisiin puetun Papan perässä pihalta sisälle. Pysyköön siis toistaiseksi sisäkissana, vaikka nenänpää onkin tuulikaapissa heti, kun ovi vähän narahtaa. Katsotaan keväämmällä, miten se luontoäiti kollipoikaa ulos houkuttelee...

1172835.jpg

Tässä sitä vielä tassutellaan reviirejä valjastettuina kissoina.

1172842.jpg

"Pssst, Nami...vähän iloisempaa ilmettä, ei toi hiekka nyt noin pistele!"

1172860.jpg

Namin oivallinen suojaväri :D

1172863.jpg

Supersateiden aikaan Porvoonjoen alkupää eli reviirimme pikkuinen joki tulvi yli äyräittensä. Kuva otettu 9.12.07, ei ihan heti uskoisi joulukuuksi. Mutta silti: "Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän..."

1172865.jpg

"Mulle riitti tää kura ja märkä. Mä haluan kotiin!" (toim.huom. Ei uskoisi, että kotona tämä norskineiti rakastaa jahdata hanasta tippuvaa vettä lavuaarissa ja kävelee märällä kylppärin lattialla. Yhtään ei haittaa, jos tassut kastuu :D)

Palkinnon saa jakaa eteenpäin kymmenelle henkilölle, joiden blogit tuovat iloa ja inspiraatiota ja saavat olon tuntumaan mukavaksi blogimaassa. Valituille voi jättää kommenttilaatikkoon viestin asiasta.

(The award rules say: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

KIITOKSET HIENOSTA KUNNIAMAININNASTA!  Meidät oli palkittu moneen kertaan ja yhtä monta kertaa kiitämme saamastamme kunniasta :-))) Mamma melkeen itkua poraa, höh. Sanoo, että on niin kivaa, kun törmää täällä blogimaailmassa mukaviin ihmisiin ja mukavien ihmisten ihaniin kissuihin. Sanoo, että tulee itku, kun tän vois laittaa eteenpäin vain 10 blogiin ja meillä on kamuja paljon enemmän....No, kaikkihan sen tietää, että Pappa ojentaa prenikan kaunotar-Misselle <3 <3 ja Paten hassutassut heilahtavat Lean pinkkinenun suuntaan. NamiNuukkelin valloittanut komea Alex ja mamman ehdoton lemppari-ihana-mussukka-Eetu saavat sydämellisen maininnan. Ihan kaikki muut karvatassukaverit henkilökuntineen saavat halit ja terveiset ja halit ja toivotukset ja halit. Ja vielä yhdet halit ja pehmoiset tassutukset!!!!