Fanit alkaa jo kuittailla siihen malliin, että on parasta antaa jotakin elonmerkkiä residenssistä :D Ollaan siis hengissä ja svengissä - ja tuota svengiä tosiaan riittää!!!

Sitten viime potutuspaatoksen onkin tapahtunut kaikenmoista: kesälomaa, mehumaijatusta, leipomusta, kääpiömmän ihmisisoveljen rippiä, töihinpaluuta ja pikkukissien ekat näytelmätkin. Siinä se olikin jännätyksen paikka mammalle, olihan sentään vierähtänyt vuosi Namin viimeisestä näyttelystä. Pienen lisäväristyksen asiaan toi se, että rekisterikirjat viipyivät Kissaliitossa lähestulkoon viime hetkille, mutta onneksi saatiin paperitkin matkaan. Kaapelitehtaalla 3.8. kisasi pienimustakissa Neko, ja reissu meni paluumatkan korviaraastavaa huutolaulukonserttia lukuunottamatta mallikkaasti.

1866789.jpg

Pientä tiiminsisäistä keskustelua aiheuttivat mamman ja Nekon erilaiset sisustusmieltymykset. Neiti kauhoi hiekkaa antaumuksella häkin lattialle ja muutama tassullinen lennähti kaaressa käytävälle asti. Onneksi ohikulkijoilla oli nopeat refleksit eikä kukaan toivottavasti saanut traumoja yllätyksekkäästä hiekkasuihkusta :-))

1866791.jpg

Neko diggasi rötkyillä riippumatossa ja sai monta ihailevaa kommenttia, suloinen musta karvamöykky. Tuomaroinnin tulos EX2, mikä oli ihan odotettavaa "värivikaiselle" kissalle väriryhmässä II (tuomarille piti erikseen kertoa, missä sitä valkoista olikaan...). Pääasia oli kuitenkin, että nyt on näytelmät nähty ja uskalletaan mennä toistekin.

Raitapaitasiskokin on kerennyt kisalauteille, oltiin Vantaalla viikko sitten.

1866777.jpg

Samainen riippumatto toimi tälläkin kertaa :D

1866782.jpg

Koska näyttely oli ns. eurotyylinen, riitti Noonalla seurusteltavaa kumpaankin suuntaan. Tässä neidin häntäosasto yhdistettynä pilkulliseen rusettiin, jossa EX1 kertoo saavutuksesta. Tuomari tykkäs hulluna puurosta, huutomerkkiä ja excelenttiä on setelissä pienen kissan tarpeiksi. Pitkä päivä sujui hienosti, Noona ei ollut hälinästä moksiskaan, joten olemme uskaltaneet ilmoittautua Tampereelle kisaamaan lokakuussa. Siskokset ovat samassa häkissä, joten odotettavissa lienee myös tiukka matsi riippumaton herruudesta! :-))

Näytelmätouhujen lisäksi pikkukissat ovat keskittyneet kasvamiseen ja riekkumiseen. Ruokaa uppoaa kaksikkoon uskomaton määrä, eivät ole ollenkaan niin nirsoja kuin isotätinsä aikoinaan. Myös Nami nauttii täysin siemauksin tämänhetkisestä penturuokatarjoilusta, vauvaraksut maistuu mainiosti (!), mutta onneksi sen verran tulee ralliteltua, ettei ainakaan vielä ole kertynyt ylimääräistä tantillekaan.

1866835.jpg

Ulkoilu on pop, vaikka kelit on olleet jotakuinkin huonoja kissiulkoiluun. Nami tarhailee ahkerasti ja uuden kissimökin harjakaton alta on löytynyt paras kyttäpaikka, satoi tai paistoi. Noona on pian sen kokoinen, ettei enää mahdu häkin silmukoista kävelemään läpi, joten pikkutiikeri pääsee Namin seuraneidiksi. Neko-pikkukirppu saa valjastella vielä jonkin aikaa, ennenkuin pääsee tarhajengiin mukaan. Onneksi valjaat päälläkin voi touhuta kaikenlaista:

1866787.jpg

Tiukasti keskittyen ylös, ylös, ylös...

1866788.jpg

...tai sitten vaan rauhassa ihastellaan maalaismaisemaa. Jos hetken vartois, tulisko tänään joku tietä pitkin?

Residenssin miesvoima eli Pate Isaksson reippailee omia reittejään ja käy välillä tarkistamassa, että kaikki on niinkuin pitääkin. Yleensä tarkistus aloitetaan tarhan sisältä (lue: syödään Namin eväät), sitten siirrytään sisätiloihin, jossa vedetään piiiiiitkät unoset. Sitten voikin taas lähteä tarkistamaan reviirit - siis kova kolli, eiks?

1744317.jpg

Kiitos vaan Vincentille hienosta prenikasta, frakkitakkinen Pate kiittää ja kuittaa myöhätassuisesti! :-))

1866786.jpg

Kovankin kollin täytyy nukkua välillä - vaikka sitten violetinhempeitä perhosenmetsästysunia...zzzz... :-))

Kesä alkaa olla lopuillaan, varma merkki syksyn lähestymisestä on ilmoittautuminen kansalaisopiston tilkkukurssille. Enää ei tartte odottaa montaa viikkoa kun on taas tilkkukamujen aika, jeee!!! Siispä pian ompeluhommiin, että vois olla edes olevinaan ollut ahkera *virn* Ai niin, ne uudet näyttelyverhotkin pitäis...